Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meg tudná valaki adni Dr....

Meg tudná valaki adni Dr. Reisinger János e-mail címét?

Figyelt kérdés
Az interneten sehol sem találtam, illetve amit találtam, arra nem ment el a levél. Lenne néhány kérdésem hozzá, amire valószínű csak teljes terjedelmében ő tudna választ adni, miután az előadásaira vonatkozik.
2011. febr. 26. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
reisinger.janos@sola.hu
2011. febr. 26. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia Laci!

Nem szeretnélek nagyon elkeseríteni, de Reisinger Jánosnak nem erőssége az e-mailezés. Nekem konzulensem volt a Solán, azóta is nagyon jó a kapcsolat, bármikor el tudom érni, de nem e-mailban. Ha gondolod küldd át a kérdéseket, és igyekszem őket megválaszolni neked, ha valamire nem tudok választ adni, akkor megkérdezem tőle.

Üdv. Péter

2011. febr. 27. 00:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Péter! Próbáljuk meg!

Privátban küldtem egy e-mailt neked!

2011. febr. 27. 06:57
 4/7 A kérdező kommentje:
A reisinger.janos@sola.hu-val próbáltam, de oda nem ment el.
2011. febr. 27. 07:01
 5/7 anonim válasza:

Én is szeretnék vele beszélni. Esetleg valaki a telefonszámát nem tudná megadni? Az csak van neki.

Előre is köszönöm a választ.

2015. nov. 22. 16:35
 6/7 anonim válasza:

Szeretném olvasni Dr. Reisinger János 1994-ben írt kandidátusi értekezését.

Nagyon felkeltette az érdeklődésem a youtube előadásait hallgatva és tisztelettel kérem, hogy tegye lehetővé az elolvasását részemre.

A gimnázium ( 1980 ) óta az irodalom új jelentőséggel bír pár hete bennem, hogy hallottam a Biblia és az irodalom kapcsolatának vizsgálatáról Reisinger János szavait.

2021. máj. 25. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves anonim hozzászóló,

Beszéltem Jánossal neki egyetlen bekötött példánya van. Azt üzeni, hogy az MTA könyvtárában hozzáférhető!

Üdv. Péter

2021. máj. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!