Vallásos izraeli barátoknak szeretnék ajándékot vinni, mit lehetne?
Valami "magyaros" ajándékcsomagot szeretnék összeállítani, egy 60 körüli házaspárnak, esetleg a 2-3 év körüli unokáiknak és a huszonéves gyerekeiknek is.
A szokásos magyar dolgok kiesnek, mert az ételek nagy része nem kóser.
Jártak már itt, az egyik gyerekük itt él, de most utazunk ki hozzájuk és mint vendég, szeretnék egy szép ajándékcsomagot vinni.
A szülők nagyon kicsit beszélnek angolul, én se nagyon tudok héberül, néhány szót csak. Mutogatva és a gyerekek tolmácsolásával tudunk kommunikálni. (A gyerekek beszélnek angolul.)
Tudnátok javasolni pár dolgot, ami a vallást nem üti, de mégis gesztusértékű ajándék?
Kóser bor jó ötlet, most írtam a légitársaságnak, hogy egyáltalán engednek-e alkoholt utaztatni a gépen (biztonsági és vámszabályok miatt).
Ami még eszembe jutott: fűszerpaprika (nagyon dicsérték a magyart), esetleg egy képes könyv az ország tájairól.
De bármilyen ötletet szívesen várok még, ami sem a vallásukat, se a légitársaság szabályzatát nem sérti.
Tokaji Aszú 5- 6 PUTTONYOS legalább.
Vagy vörösbor,de igenjó márka legyen,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!