A XXI. századi ember valóban elhiszi, hogy egy ember a vizen járt és a vizet borrá változtatta az ókorban?
Mert a keresztről szóló beszéd bolondság ugyan azoknak, akik elvesznek, de nekünk, akik üdvözülünk, Istennek ereje. - 1Korinthusbeliekhez írt levél 1:18
Amíg nem fogadtad el Jézus Krisztust személyes megváltódnak,ne is várd,hogy meg fogod érteni azt hogy mi miért hiszünk benne. Van egy javaslatom: TÉRJ MEG! - Fogadd be Jézust a szívedbe! Akkor megtapasztalhatod Isten csodatevő erejét,szeretetét,gondoskodását.
Itt nem Jézusról van szó vagy akár Istenről!
A lényeg az,hogy aki,hisz valamiben az pont arról a valamiről nem tud semmit,mert ha tudna róla bármit is már neki kéne hinni.
Tehát hivőnek lenni ugyanaz,mint tudatlannak lenni.
Aki tud az nem hisz,mert nincs rá szüksége.
Igen vannak ilyen XXI.századi emberek, én is ilyen vagyok.
Hála a Jóistennek, hogy életem során már meg is tapasztalhattam az Ő csodálatos szeretetét és erejét így én azt mondom, hogy nem hiszek Istenben, hanem tudom, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!