Hogyan kell letenni a muzulmán hitvallást? Mi ennek a szovege? Csak mecsetben lehet letenni?
Figyelt kérdés
s.o.s
kéne a muszlim hitvallás arab szovege mert eddig ugy tudom hogy arabul kell letenni.
vagy nem?
már csak a hitvallás hiányzik a hitem muzulmán.
kérlek segítsetek.
sziasztok
2011. febr. 1. 20:03
11/14 anonim válasza:
Rendben van muzulmán testvérem, én az asztal alá bújva fogyasztom , hiszen így Allah nem látja.
12/14 anonim válasza:
én úgy tudom egy nap csak 3x ihatsz de akkor fél litert
13/14 anonim válasza:
Szükségem van az alkoholra, a múltkor összehánytam a mecsetet Jemenben és majdnem halálra ítélek. Sajnálom, hogy ilyen muzulmán vagyok, de az alkohol segít az iszlám gyakorlásában.
14/14 anonim válasza:
erről jut eszembe.. egyszer még anno nagyon nagy székrekedésem volt..és 12 óra tája ültem az illem helységen.. de amikor 12 ütött az óra, én Mekka felé fordultam és imátkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!