Isten miért büntet ennyire?
Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy minden ami a földön az emberekkel történik az isten akarata,és mivel én vallásos ember vagyok ezt el is hiszem. De akkor mi az oka annak,hogy nagyon sok rossz dolog történik velem, olyanok amiket sokan nem is gondolnának,pedig én egy átlagos ember vagyok kisebb-nagyobb hibákkal.2011. jan. 20. 19:37
21/22 anonim válasza:
Isten vagy az Élet sohasem büntet. Az ember bünteti önmagát az Istenről, Életről, Világegyetemről alkotott téveszméi révén. Gondolatai teremtő erejűek, ő tehát megteremti saját nyomorúságát. Ezt Joseph Murphy mondta, s lásd ,mennyire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!