Van 1 bibliám és elakarom égetni mert valamien jehova tanús (van benne 1 csomó jehova szó). Ez mien következményekkel járhat? (bibliaégetés).
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 13:02
11/20 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy semmi esetre sem égesd el !
12/20 anonim válasza:
Szerintem elég a könyv. ( ez lesz a következmény plusz egy kis füst )
13/20 A kérdező kommentje:
a harmadikat mondjuk azt is lájkoltam :D
2011. jan. 15. 16:44
14/20 anonim válasza:
Ha annyira nem kell dobd be a könyvtárba vagy egy iskolába mégiscsak pénzbe került kinyomtatni
15/20 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy tini vagy, mert rájuk jellemző ez a helyesírási készség, és a lájkolás... ne kezdd ilyen korán a hülyeséget.
Minek égetnéd el? Add oda valakinek, akinek nem telik rá.
16/20 anonim válasza:
Ha meg akarsz szabadulni tőle, akkor ásd el valahova földbe.
17/20 anonim válasza:
Nem jehova tanus megnyugtatlak. ha elegeted ha nem tudjad hogy az eg es a fold elmulik de a biblia-Isten beszede megmarad orokke, attol fuggetlenul ha erdekel teged vagy nem.
18/20 anonim válasza:
Nyilván a kérdezőt kicsit megzavarta a bibliai igazság...
19/20 anonim válasza:
Mi köze a "bibliai igazságnak" az Őrtornyos "Bibliához"?
20/20 anonim válasza:
Kérdezz meg egy nem elfogult (pl.nem katolikus) bibliatudóst (mert ugyanis olyanok is vannak), hogy van-e valami köze, de sok helyen utána is olvashatsz!
Szomorú, hogy már az is "bűnös" dolog néhány megvezetett embernek, hogy benne van a Jehova név a bibliában!!!
A következő szó mi lesz, amit száműztök a bibliátokból? Talán csak nem a "szeretet" kifejezése, hiszen el kell ismerni, hogy az elmúlt 1500-1600 évben, a "keresztény" történelem szerint, hagyományosan nem a (krisztusi) "szeretet" volt jellemző ebben a hitben. Így a "Bibliátokban" semmi szükség rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!