Miért vannak gonosz gondolataim, amikor nem akarom őket?
sokszor bejönnek, mikor immádkozom, vagy bármikor.. jó akarok lenni, és nem tudok..van, amikor teljesen bele tudok merülni az immádságba, valamikor csak felszínesen beszélek, és úgy érzem abba kell hagyjam. tapasztaltatok már ilyet?
-légyszi ne írjatok olyansmiket, hogy megszállt a démon, meg ilyensmik, mert tudom, hogy én gondolom ki őket, csak teljesen ellentmondanak hitemnek, logikámnak.-
egyszóval minden olyan gondolat, amit a józan eszemmel nem gondolok komolyan
pl. csúnya szavak Istenről, amiket nem tudok leálítani, csak jönnek
nem tudom milyen szemmel nézheti azt, ha én minden nap ugyanazt a parancsolatot szegem meg..
Szia!
Természetes dolog az, hogy nem vagyunk gyenge pont híján és a kísértések is mindenfelől csak úgy zúdulnak ránk, hogy az erkölcstelenségre, szenvedélyekre, lustaságra, szófogadatlanságra, az Istentől való eltávolodásra bírjanak.
Luther Márton gondolatait ajánlom figyelmedbe: "nem tehetünk arról, ha elrepül fejünk felett egy madár, de arról igen ha fészket rak a fejünkre."
Üdv. Péter
Azt mondta Luther:
"Azt nem akadályozhatod meg, hogy a madár elrepüljön a fejed felett, azt viszont igen, hogy fészket rakjon rajta" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!