Van itt teológus, vagy pap?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 21:36
1/5 anonim válasza:
Én mégcsak "készülő félben" lévő teológus vagyok, de úgy emlékszem, olvastam már lelkésztől választ gyk-n.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem vagyunk néhányan.
Üdv. Péter
3/5 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem, mert bizonyos dolgokkal kapcsolatban kivancsi lennek keresztyen emberek nezopontjara, velemenyere. Ha barmelyikotoknek lenne kedve beszelgetni, szivesen varom a privat emaileket! :)
2011. jan. 5. 11:30
4/5 Hoffman József válasza:
Talán meglepő lesz, de a Biblia szerint minden újonnan született hívő pap.
"Ti pedig választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, a ki a sötétségből az Ő csodálatos világosságára hívott el titeket" (1Pt 2:9)
Nem vonatkozik ez azonban az ún. "vasárnapi" vagy "keresztlevél" keresztényekre, hanem csak valóban megtért hívőkre.
Ha valódi válaszokat szeretnél, fordulj a Bibliához! Ha mégis inkább megkérdeznél valakit, olyat keress, aki újjászületett keresztyén. Sajnos sok ember, akinek pap a foglalkozása, nem ilyen. Tőlük inkább csak vallásos tanácsokat kaphatsz, nem az igazságot.
5/5 anonim válasza:
Igen kedves József, ön az újjászületés által máris megkapta az előítélkezés és az álszerénység kegyelmi ajándékát nagy áhitattal. Ámen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!