Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus zsidó volt?

Jézus zsidó volt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 17:03
1 2 3 4
 21/34 Pietrosol ***** válasza:
17%

Szerintem itt olvasta!

[link]

2012. máj. 13. 15:22
 22/34 anonim ***** válasza:
75%

Pietrosol, kedves, bizonyára van olyan nagyfiú a válaszoló, hogy tud önállóan nyilatkozni. :)

A tipped egyébként lehet, hogy jó, de nem kellene ilyen szemetet terjesztened.

Bocs.

2012. máj. 13. 18:16
 23/34 Pietrosol ***** válasza:
27%

Berta Wooster!

A válaszadó kérdőre vonhat,míg te ezt nem teheted meg!

Ellenben megköszönhetnéd,hogy segítettelek e mű megismerésében!

2012. máj. 13. 19:34
 24/34 anonim ***** válasza:
Igen az volt, de nem héberül beszéltek, hanem arámi nyelven. Mit gondolsz, miért ment fel a jeruzsálemi Templomhegyre, a szentélyhez? Miért verte ki onnan a pénzváltókat és az áldozati állatokat (galambok, birkák stb.) árusítóit?
2012. máj. 13. 20:12
 25/34 anonim ***** válasza:
53%

@ Pietrosol:

Nem kérdőre vontalak, hanem tettem egy megállapítást, a kettő nem ugyanaz. Bár olyan szempontból teljesen mindegy, hogy bármelyiket megtehetem, akár tetszik neked, akár nem.

De legalább kibújt a szög a zsákból: nem tudatlanságból, hanem szándékosan terjeszted azt a szemetet.

Megköszönnöm pedig nincs mit, mivel nem véletlenül írtam ezt a negatív jelzőt előzőleg; az nem egy mű, hanem egy antiszemita fércmű.

Az egész honlap meg egy nagy rakás hazugság; bocsánat az erős kifejezésért..., de ennél erősebb most nem jut eszembe. :D

És remélem, tudod, hogy a hatályos magyar jogszabályok szerint a Holokauszt tagadásáért akár több év sittet is lehet kapni...

Ha bármelyik állítólagos bizonyíték valós lenne, akkor a történelemtudomány már foglalkozott volna ezekkel; de annyira komolytalanok...

2012. máj. 14. 01:01
 26/34 Pietrosol ***** válasza:
15%

Berta Wooster!

Egy kis ízelítő a Magyar kultúrából:Akinek nem inge nem veszi magára!Magam semmi sértettséget nem éreztem,mikor Ausztriában kiírták az üzletek ajtajára,hogy"Magyar ne lopj",No nem azért,mert nem vagyok Magyar,hanem mert nem lopok!

Nem vagyok holokauszt tagadó!Nem tudom ezt honnét szedted!

De preventív jelleggel megjegyezném,hogy nem vagyok antiszemita sem és nincs közöm 9/11-hez.

Over!

2012. máj. 14. 07:09
 27/34 anonim ***** válasza:
73%

@ Pietrosol:

Ha nem tagadod a Holokausztot, és nem vagy antiszemita, akkor nem kellene Holokausztot tagadó, antiszemita weboldalt "reklámoznod", szerintem ilyen egyszerű az egész.

Hogy én is egy magyar szólással éljek: "Madarat tolláról, embert barátjáról." Vagy egy versrészlettel egy magyar költőtől: "Vétkesek közt cinkos, aki néma." Remélem, érted a párhuzamokat. :)

Megjegyzem, nem attól lesz valaki magyar, hogy ezt a szót a helyesírási szabályokkal ellentétben nagybetűvel kezdi. De ne értsd félre, nem vitatkozni akarok. Neked amúgy is jobban áll a poénkodás. :D

Üdv. :)

2012. máj. 14. 07:30
 28/34 Pietrosol ***** válasza:
5%

Berta Wooster!

Nézz utána,hogy mit jelent a reklám!Ha belinkelek egy oldalt azt nem reklámozás céljából teszem,csupán azért,mert a kérdésre ez volt a válasz!

Egyébként az objektív megismeréshez a cenzúra nem megfelelő eszköz!

Ha mégis úgy döntenél,hogy antiszemita vagyok,elküldöm neked privátba zsidó barátaim telefonszámát és majd velük tisztázod e kérdést!

Hogy Luzsénszky írását elolvasom,még nem jelenti azt,hogy azonosulok az elveivel!Ha mégis igazak az írásai bizony cinkos lennék,ha ezt elhallgatnám!

Nem szeretem ismételni magam,de nekem nem fáj ha tolvaj,rabló,erőszakos,gonosztevő magyarokról olvasok cikkeket!Nem ingem,de ha az lenne hordanám,vállalva hogy tisztára mosom!

Ha gondolod kommunikálhatunk privátba,mert az eredeti kérdéstől erősen eltértünk!

U.I.:remélem nem találtál nyelvtani hibát,nagyon igyekeztem.

Csókol Pietrosol!

2012. máj. 15. 08:47
 29/34 anonim ***** válasza:
79%

Hali, Pietrosol. :)

Goromba egy stílusod tud lenni, meg nem esett jól, hogy két kérdésedre is elég sok időm ráment a keresgélésre és a válaszírásra, és még csak meg sem köszönted őket; de most megenyhültem egy kicsit a paradicsomkísérletes válaszod miatt. :)

De azért itt buksisimogatásról szó sem lehet, csókolózásról meg pláne. :P

Úgyhogy azt a privátot is kihagynám most, nehogy kísértésbe essünk. :D

1. Én semmiképp nem linkelnék ilyen oldalakat. Tudod, sok ember nem néz utána egy-egy témának, hanem szálka nélkül benyel mindent.

2. Amiket olvastam eddig tőled, hát, hmm... hogy is mondjam, van egy kis antiszemita jellege; de persze nem ismerlek még annyira, hogy ezt meg tudjam ítélni... :)

Tényleg vannak zsidó barátaid, vagy csak blöfföltél?

Vigyázz a válasszal, mert résen vagyok. :)

3. Köszönöm az igyekezetedet, megtisztelő; tudod, én meg nyelvtannáczi vagyok... De csak akkor szoktam leoltani másokat, ha nagyobb problémák is vannak; normális esetben inkább segítek.

Üdv. :)

U.I.:remélem nem találtál nyelvtani hibát,nagyon igyekeztem.

Csókol Pietrosol!

2012. máj. 19. 19:37
 30/34 anonim ***** válasza:

Az eszem megáll: az a csókolózásos rész benne maradt a válaszomban. Hajaj...

Na, jó, akkor így virtuálisan... :)

Remélem, jóképű, fiatal srác vagy. ;)

2012. máj. 19. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!