Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik a kedvenc Bibliai...

Melyik a kedvenc Bibliai idézeted?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
nem meghatároztam, csak ismerem,és ahogy leírtad, félrevezető volt. teljes terjedelmében azért másként hat, ugye? ha neked ez a kedvenc bibliaversed, hát szíved joga. én nem ítéllek el ezért.
2011. jan. 2. 13:11
 12/13 anonim válasza:
48%

Pl 26:4 Ne felelj az ostobának az ő bolondsága szerint, nehogy vele egyenlő legyél.

Pl 26:5 Felelj csak az ostobának az ő bolondsága szerint, hogy ne legyen bölcs a maga szemében

Pl 27:11 Légy bölcs, fiam, és örvendeztesd meg szívemet, hogy megfelelhessek annak, aki gúnyol engem.

Pl 15:13 A vidám szív megvidámítja az arcot, a szívfájdalom azonban megtöri a szellemet.

Pl 15:17 Jobb egy tál zöldségféle ott, ahol szeretet van, mint a hizlalt bika ott, ahol gyűlölet van. :)

2011. febr. 15. 20:14
 13/13 anonim válasza:

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője.

Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek!

És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!

(Ezékiel 25:17)

Problem? :DDDDDDD

2011. jún. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!