Geszti Péter zsidó? Nem vitát akarok szítani
Figyelt kérdés
Nem provokáló kérdés, nem szeretnék vitát, csak hallottam erről...
Bár mostanság mindenkire ráragasztják, de van valóságalapja??
2010. dec. 30. 01:30
11/16 anonim válasza:
A Márta néni a Geszti anyja, a Boros-Bochkor duó is meghívta a műsorába dumálni a rádióba, a Bumerángba.
A kis Kabos meg Kabos László, de én csak moncsicsibácsinak hívom. :D
Mert a nagy Kabos az meg aki a hagymát is hagymával eszi (ha jól tudom):
Amúgy a származása biztos, hogy az, de hogy "tipikusan" az-e, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én azt sem tudom ez mit jelent. :D
12/16 anonim válasza:
Feltehetted volna másképp is a kérdést,és meg is kapod a választ!Hogyan lehetett egy ilyen tehetségtelen ember ennyire sikeres?
13/16 anonim válasza:
de még mennyire az!!!a nevéből meg az arcából ítélve más nem lehet!!!!
15/16 anonim válasza:
Jobboldali emberek ha indítják támadó beszédjüket mindig a médiát hozzák fel...A médiaszereplők közül állítólagos zsidóként Gesztit mindig a 4.nek említik...én azért foglalkozom a zsidókérdéssel, mert ezzel, akiben van gyűlölet és szervezkedik, általában felfedi sötét szándékát, elkezd csöpőgni a fogán magától a kígyóméreg én meg nézem, megjegyzem őket...
16/16 anonim válasza:
Eddig én sem gondoltam volna, de most hogy öregszem én is meg ő is ,egyre gyanúsabbnak tűnt, mert ugye a zsidó egy faj ami magával hordozza a mentalitást, és a mindenáron érvényesülni akarást, még ha igazából semmi tehetsége vagy rátermettsége nincs az embernek (most nem róla,csak úgy általában vélekedtem a zsidókról) és az is érdekes, hogy valamiért csak a zsidók húzzák hosszú időkig az élvonalban, ez az életcéljuk,más keresztények pl valamiért egy idő után eltűnnek a süllyesztőben, de a zsidók még akkor is ott vannak amikor már rég nem kíváncsi rájuk senki... ez a nagy összetartásuk eredménye és az is hogy más mellettük labdába sem tud rúgni, mert nem hagyják érvényesülni,csak a saját fajukat, és még csodálkoznak azon hogy valamiért,úgy az egész világ nem szimpatizál a dolgaikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!