Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Homoszexuális papok?

Homoszexuális papok?

Figyelt kérdés
Római katolikus pap a bátyám és nemrég a kezembe került a telefonja és olyan smseket találtam amiket egy másik papnak írt és azt írta benne hogy szereti de ő nem ilyen érzelgős típus..akkor most meleg? (antiszemiták és "sárdobálók kíméljenek")
2010. dec. 10. 17:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem az összes pap, csak a bátyád és akinek az sms szólt. Valószínűleg meleg, ezek alapján, de azért jobb lenne erről talán az érintettet megkérdezni, mi nem fogunk tudni erre válaszolni.

Egyébként az antiszemiták hogy jönnek a kérdéshez?

2010. dec. 10. 17:55
 2/16 anonim válasza:
90%
sajnos, igényei nekik is vannak, és elég hihetetlen, hogy valahol nem élik ki azt. De akkor inkább legyen homoszexuális és felnőtt emberrel, mint pedofil.
2010. dec. 10. 17:57
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
A másodikban van valami, de szerintem már akkor inkább csinálja nővel, csak hát azt valamiért betiltották, hogy a vagyon ne öröklődjön...
2010. dec. 10. 18:06
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
nem azok
2010. dec. 10. 18:06
 5/16 anonim ***** válasza:

De miért olvasgatsz a bátyád telefonjába? Ez undorítóbb, mint a homoszexualitás illetve szerelmi viszony két pap között.

És gondolom felnőtt ember, egyébként sincs közöd hozzá, meleg vagy nem. Vagy mit csinál. Ha úgy gondolná rád tartozik, nyilván elmondta volna neked.

2010. dec. 10. 19:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy az a szeretet baráti szeretet? Ha azt mondaná neked, hogy szeret, akkor is szerelemre gondolnál?
2010. dec. 10. 20:51
 7/16 A kérdező kommentje:

20:51

Persze akkor nem gondolnék szerelemre ha nekem mondaná hogy szeret..És egyszerűen nem tudom Róla elképzelni hogy homoszexuális.Lehet hogy tényleg csak ennyire jó barátok..Nagyon remélem..

2010. dec. 10. 20:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy homoszexuális.

A papi hivatását is lehet ezért választotta, ami egy igen becsülendő dolog, hogy nem él homoszexuális életvitelt, hanem helyette Istent szolgálja cölibátusban. Az, hogy néha ő is "elesik", hogy a vágyainak néha nem tud ellenállni, ebben semmi kivetnivaló nincs, csinálja utána bárki a teljes önmegtartóztatást. Jobb mintha pedofil lenne.

2010. dec. 10. 23:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Mivel abszolut privát dolog a homosexualitás,azert csak azt tudom mondani semmi közöd a dologhoz.

A testvéred lehet,hogy meleg, de az emberi joga .Annyi a változás,hogy h listávigyázz a lelkére és továbbiakban vedd figyelembe ebbéĺi irányultságát. érzelmeit.Ne beszélj neki erröl és senkinek a környezetedböl. Ha beszélni akar Veled erröl,akkor ö kell hogy kezdje.Ne felejtsd az egyházak általában homofobok és bünnek tartják a homosexualitást ill.testvéred "bünben él".Te csak annyit tehetsz,hogy kinyilvánitodd a privát jellegét a sexualitásnak.Üdv

2010. dec. 11. 11:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Az egyházak egyik legnagyobb büne , amit rendszeresen és nagy elöszeretettel alkalmaz,a büntudat keltése/erösitése.

Rendszeresen minden ,ami kellemes ,és az ember emberi szükséglete lehet az,mint bünt vagy bünre vezetöt megbélyegez.

Na már most,ha ezt folyamatosan teszi az ember beépiti a saját világnézetébe.Ezzel az èn képét az embereknek ,ez az a kép,amit mi tartunk magunkról,megváltoztatja egy idealizált nem természetes irányba.Mivel mi természetesen igyekszünk a magunkról alkot ott képet jó irányba korrigálni, d e ottvannak a természetes vágyak,dolgok a konflikt elöállt.A konflikt kellemetlen érzést,amit igyekszünk csökkenteni,de az ember magáról alotott énképét nem változtatja magában. Pl.Én becsületes vagyok ! -minden kétes dolog megrengeti a magunkról alkotott becsületes képet.

ITT JÖN AZ EGYHAZ ÈS ELHITETI VELED,HOGY AMI Ö MOND AZ AZ ABSZOLUT IGAZSÀG,Ö MEGBOCSATHAT ,Ugyan te bünös vagy de ök megbocsátanak/megbocsáthatnak neked.

A nehéz megoldát az énkép megváltoztatását vagy felülvizsgálatát ne is próbald ,mert annak nincs értelme ,mert nincs igazad.ÖK az egyedüli igazság tulajdonosai.

2010. dec. 12. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!