Szerintetek melyik az a népcsoport amely az istenétől nem kapott országot (földet) és ezért külföldi segítséggel lopott magának?
Bocs, de a honfoglaláskor ez a terület nem volt kihalt és néptelen, és az itt élők nem önként, szabad akaratukból adták ezt a területet őseinknek. De őseink megszerezték ezt a földet, ránk hagyták, és most már a miénk. És mi vérig lennénk, meg vagyunk is sértve, ha valaki azt merné velünk tenni, mint amit őseink tettek az itt előttük élő népekkel. De mond meg nyugodtan, ha rosszul tudom. És ez nem jelenti azt, hogy ne szeretném a hazámat, nem lennék büszke arra, hogy Magyar vagyok, csak nem zavar, ha a német arra büszke, hogy ő német, a Román arra, hogy ő román, stb. stb. Csak ne gondolja különbnek, felsőbbrendűnek magát, a másiknál. Ahogy én sem gondolom, hogy különb lennék másnál csak azért, mert én Magyarnak születtem.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!