Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az állatok is a mennybe...

Az állatok is a mennybe mennek? Vagy ők hova kerülnek haláluk után? Tehetnek arról? (KERESZTÉNY szempontból)

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 17:23
1 2
 11/19 anonim válasza:
16%
Hát nézd: Ha a kutya is keresztény, akkor ő is a Menyországba kerül. De csakis a kereszténykutyák! Muszlimok, zsidók, ateisták a pokolba.
2010. dec. 1. 10:17
 12/19 anonim válasza:
0%
a keresztény Nagykutyák már most ott vannak:)
2010. dec. 1. 10:18
 13/19 anonim válasza:
0%
dögkútba
2010. dec. 1. 21:12
 14/19 Péter44 válasza:
96%
A dolog teológiai megközelítése a következő. Az Előd féle dogmatika szerint az állatok automatikusan üdvözülnek mivel lelkük ugyan van de emberi szintű tudatuk nincs, ennél fogva pedíg nem követhetnek el olyan tetteket ami a saját lényegük ellen való lenne, ahogy azt az ember megteheti és sajnos sokszor meg is teszi.
2010. dec. 15. 00:12
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
Keresztény szempontból? Szóval kamu szempontból, értem. Mert ezzel nyugtatod a szánalmas kis beszűkült gondolatmeneted...
2014. jún. 4. 19:06
 16/19 anonim válasza:
kedves Péter!!Hülyesg amit írsz a föld nem lesz újjá teretmve vagy a pokolba kerülsz,vagy ha meg térsz és szent lélekkel meg vagy keresztelve csak akkor kerülhetsz a mennybe!a föld elpusztúl tűz által,és soha többé nem fog létezni semilyen formában!
2015. jún. 27. 13:14
 17/19 anonim válasza:

Beszűkült gondolatmenet?

Beszűkült gondolatmeneted van neked, mert csak azt hiszed el amit látsz. De a szeretet sem kézzel fogható. Egyébként, nem tudom észrevetted-e, de nem muszáj válaszolnod a kérdésre, amihez nem tudsz értelmes választ hozzáfűzni.

2018. júl. 9. 07:03
 18/19 anonim válasza:
Szerintem az állatok lelke a mennybe kerül, mert ők bűntelenek. Csak ösztöneik alapján cselekedtek. Míg az ember különbséget tud tenni jó és rossz között. Nem vagyok nagy keresztény de hiszem hogy mindenek van lelke, és ha az nem tiszta akkor elpusztúl,vagy elzárásra kerül,vagy vmi olyasmi helyre mint a pokol a keresztények szerint. Mert miért is kéne hogy ugyanaz történjen egy olyan ember lelkével aki pl sorozatgyilkos, pedofil, stb... Mint egy normalis jó indúlatú ember, vagy egy ártatlan állat lelkével.
2018. okt. 29. 14:22
 19/19 anonim válasza:
Az állatol nak van Lelkük
2019. aug. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!