Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallási szempontból bűn e az erotikus videónézés? (keresztény)
Igy van. Sőt később az is bűn lesz, ha nem gyermeknemzés céljából szexelsz. Aztán az is bűn lesz ha élvezed a szexet, mert akkor már bujálkodás. Arról már ne is beszéljünk, ha becsúszik egy orális. Hát az már a borzalom, a mocskos fertő.
Többször olvastam már itt a keresztények dilemmáiról. Ha szigorúan betartom a vallás - és a pápa - iránymutatásait akkor jó keresztény vagyok. Viszont az életben nem fogok egy jót kefélni, mert az tele van bűnös és tiltott dolgokkal.
Többször is megkérdeztem - de soha sem kaptam választ - hogyan dönti el egy vallásának előírásait szigorúan követő ember, hogy mely dogmákat kövesse 100 %-ban és melyeket csak mondjuk 40 %-ban.
Talán erre találták ki a gyónás intézményét. Nem szabadna megnéznem az erotikus videot, de érdekel. Aztán meggyónom és el van intézve minden. Hiba törölve.
Na én viszont hülyét kapok ettől a logikától.
Vannak egyetemes erkölcsi korlátok. Ezek megsértését valamennyi vallás és filozófia elítéli. ( gyilkosság, lopás, erőszak stb. ) A szex vallási megítélése talán a legváltozatosabb.
Én azt mondom, hogy az ég kék az élet szép, szeressük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!