Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy keresztény srác és bejövök neki, de nekem csak egy kicsit tetszik akkor járjak vele?
De ha ugyanez az eset áll fenn, és a srác nem keresztény, akkoris járhatsz vele egy "hangyányit". :-)
Ez a kérdés nem köthető az illető vallásához.
És ha egy bolhányit járnál vele?
Amúgy ki nem keresztény manapság? Max nem gyakoroljuk.
A kérdést én nem értem. Ha nem vagy szerelmes a fiúba, minek járnál vele?
Beszélgetni lehet vele, ha szimpatikus, de ha nem vagy bele szerelmes, akkor minek hagynád, hogy udvaroljon neked?
Üdv: Annazara
12:59
Az életben semmit sem KELL, ez idióta felfogás, ahhoz mész hozzá akihez akarsz, ha egy Zimbabwei néger kissrác tetszik meg, aki beszélni sem tud, vallásról meg végképp nem hallott, akkor hozzá mész.
Kérdező, ezt a hülyeséget nem tudom, ki mondta neked.
Ahhoz mész feleségül, akit megszeretsz, akibe szerelmes leszel.
A fundamentalizmus úgy látszik, ide is begyűrűzött Amerikából.
Üdv: Anazara
Nem csak egy keresztyén fiú van a világon. Kivéve, ha lakatlan szigeten éltek. Merd kinyitni a szemed, és merjed elkérni az Úrtól, az életed párját!
Nem csupán a keresztyénségre ügyelj, hanem arra is, hogy más egyéb dologban - sport, hobbi, ének, irodalom, kirándulás, leendő gyermekek stb. is közös nevezőt találjatok. Azonkívűl, ha érvényes a mondás, hogy "nézd meg az anyját, vedd el a lányát" , azaz nézz körül, hogy milyen a családi viszonyulás (őszinte keresztyénség - képmutató farezeusság, nyíltak - zárkózottak, stb.
Tehát: kérd el az Úrtól az utadat, és legfontosabb, hogy hallgass a szívedre.
62/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!