Hol szerezhetek bibliát?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:18
1/9 anonim válasza:
Könyvesboltokban, egyházi könyvesboltban, plébániákon, parókiákon...
2/9 anonim válasza:
Attól ügg, mennyire akarod megadni a módját. Tescoban, Corában is láttam, és minden könyvesboltban fellelhető, vagy online rendelhető...
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én szívesen adok neked egy új családi méretű károli fordítású Bibliát ajándékba. Ha pesten jársz akkor személyesen át tudom neked adni, írj privát üzenetet, és megbeszéljük, hogy hol és mikor.
Üdv. Péter
5/9 anonim válasza:
Keress rá a net-en, én láttam valamelyik torrent oldalon.
6/9 anonim válasza:
szerintem barmilyen konyvesboltban
7/9 anonim válasza:
hello sztem minden nagyáruházban van biblia pl tesco.auchan.vagy antikvárium de ha érdekel imádságoskönyv elefántagyar borítóval és arrannyal borítva akkor írj
8/9 anonim válasza:
fentieken kívül ajánlom, keress rá a neten a mobil bibliára, .jar kiterjesztéssel, én telómon nagyon jól megy, pár megabájt csak, meg is néztem, nekem 1,7 MB, és benne van a teljes károli, plusz tudsz szövegekre keresni benne. de van netes bibliai is, több kisegyház, meg a hit.hu honlapon is elérhető, ott is tudsz szövegekre, szavakra rákeresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!