Miért engedi Isten ezt a sok gonoszságot, természeti katasztrófát, háborút?
09:56
Ha már egy ilyen témában írsz, legalább annyit megtehetnél, hogy igényesen és értelmesen vezetnéd le a mondanivalód, pontokkal, vesszőkkel, nagybetűkkel, mert elég nehéz kibogozni, hogy mi a válaszod lényege. De komolyan, magyar emberek vagyunk, ennyit igazán megtehetnél, mert az a stílus, amiben írsz, alapvetően hiteltelenné teszi a véleményed, ugyanis azt sugallja, hogy műveletlen vagy. És a műveletlenek szavára nem sokan adnak.
Bár én nem ezért nem értek veled egyet, 12:54 -en kifejtettem a véleményem. Egy olyan véleményt, ami logikára építkezik, nem hitre... furcsa, én nem hiszek a Sátánban, csak a szeretetben és a szerető Istenségben -
akkor elveszek és a Pokolra kerülök?:) Ennyit ér a szeretetem?:)
Hát, elég szép kis egyveleg, amiket írtatok...
1. Az anya leállítja a gyerekét ha bánt valakit és a gyerek leáll, ettől nem lesz lelki problémája ha tini lesz, ezt hívják nevelésnek. (ezzel nem akarok a témába belemenni, csak nagyon zavar ez a vélemény, mint anya)
2. A logikus gondolatmenet is tetszik, de kicsit általános és valami hiányzuik belőle.
3. JT! Azt még azért nem írtad le, hogy honnan tudod, amit az előző kommentemben kérdeztem. (A helyesírásra tényleg odafigyelhetnél...)
"Az anya leállítja a gyerekét ha bánt valakit és a gyerek leáll, ettől nem lesz lelki problémája ha tini lesz, ezt hívják nevelésnek."
Azért van egy kis különbség egy tinilány és a világ fejlődés e között, nem gondolod...?
Csak reagáltam egy hozzászólásra, amiben valaki azt írta, hogy ha az anya rászól a gyerekére, akkor a gyerek tinikorban leköpi az anyját mert nem tehette azt amit akart.
Mivel ezt hatalmas hülyeségnek tartom, ezért írtam amit, és zárójelben pedig megjegyeztem : (ezzel nem akarok a témába belemenni, csak nagyon zavar ez a vélemény, mint anya)
amivel azt akartam kifejezni, hogy nem tartom témába vágónak, de leírom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!