Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen zarándokhelyek vannak...

Olajos Edina kérdése:

Milyen zarándokhelyek vannak Magyarországon? Milyen hatásuk van a zarándoklat járásoknak a magyarországi turizmusban? Milyen emlékhelyeket látogatnak meg? Miért mennek zarándokolni? Milyen ünnepek alkalmával látogatnak meg egy helyet?

Figyelt kérdés
Szeretnélek kérni titeket,hogy ha bármilyen információt tudtok,vagy valamit akkor válaszoljatok a kérdéseimre,vagy honlapot is ajánlhattok.Köszi.
2010. nov. 16. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Soha sem gondoltam, hogy ebben a témakörben tudok majd valaha értelmes választ adni. De tényleg van zarándokhely Mo.-on. Elég sokan felkeresik. P.l

[link]

Bkesz egy sváb település volt és még azok is felkeresik akiket kitelepítettek innen, vagy a leszármazottjaik. Gondolom a nagyszülők sokat meséltek róla. Szerintem lelki megnyugvást keresnek a helyben. Egyébként nagyon szép. Érdemes megnézned Neked is.

2010. nov. 17. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Két nemzeti kegyhely van Magyarországon(persze van több kegyhely is, de ez a kettő a kiemelt):

Máriapócs:

[link]

Mátraverebély-Szentkút:

[link]

Én jártam Máriagyűdön is, itt van egy zarándokház a templom mellett, eredetileg zárda volt, most ott meg lehet szállni, nincs átalakítva, csak komfortosítva, két ágyas szobák vannak. csak ajánlani tudom:

[link]

[link]

2010. nov. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!