Milyen szinten fogjátok követni a konklávét?
Figyelt kérdés
tegnap 16:50
A kérdező szavazást indított:
Minden cikket el fogok olvasni (állapotfrissítések, találgatások, stb.)
Csak a fontosabb cikkeket fogom elolvasni (eleje, füstjelek, vége, stb.)
Csak a konklávé kimeneteléről szóló cikkeket fogom elolvasni
Csak azokat a cikkeket fogom elolvasni, ami éppen elém kerül (nem olvasom vissza a többit)
Egyáltalán nem érdekel a konklávé folyamata, csak a megválasztott pápának fogok utánaolvasni
15 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom szavazni a saját kiírásomra, így külön jelezném: Én csak a fontosabb cikkeket fogom olvasni.
tegnap 16:51
2/6 anonim 

válasza:

Amennyire a munkám engedi majd azokban a napokban. Amúgy protestáns vagyok, mégis érdekel, ki lesz a katolikus egyházfő. Jó lenne, ha olyan ember lenne, akit szimpatikusnak tartok majd.
3/6 Sanyi2025 

válasza:

Amennyire emlékszem a korábbiakból, ez nem nyilvános, szóval nem nagyon lesznek cikkezések.
4/6 anonim 

válasza:

A találgatások nem érdekelnek.
De a híreket követem és remélem épp olyan helyzetben leszek, hogy fogom tudni élőben nézni, mikor bejelentik az új pápát és kijön az erkélyre.
Eddig két konklávét éltem meg, Benedek pápa és Ferenc pápa megválaaztásá, mindkétszer tudtam élő adásban nézni.
6/6 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!