Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elkezdődött a visszaszámlálás,...

Elkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan történni fog valami nagy dolog az emberiség történelmében?

Figyelt kérdés

A keresztényeknek mondom, de azoknak is, akik nem hisznek.

A lényeg, hogy ritmikus visszaszámlálást hallok, a hét elején kezdődött. Valaminek elérkezett az órája, de nem tudom minek. Egyfolytában mindenhonnan jön a hang. Van más is, aki hallja? Aki hallja van olyan? Könyörgöm, szóljon valaki, ha hallja a visszaszámlálást! Egy ritmikus dallam, megállás nélkül szól mindenhonnan. És van egy asszonykórus, ami feltartóztatja. Egyfolytában angyali szózatot hallok! Isten elküldte az angyalait, hogy feltartóztassák a rosszat, és megmentse a keresztényeket! Térjetek meg Istenhez! Könyörgöm, ha van, aki hallja, az szóljon! Válaszoljon! Ezt tudnia kell mindenkinek! Könyörgöm, szóljatok! Könyörgöm, mondjátok meg az embereknek! Ha van, aki hallja, az mondja meg az embereknek! Kérem, komolyan mondom, ezt az írást tegyétek ki valahova, hogy mindenki lássa! Kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy hallotok-e kórust! Könyörgöm!

tegnap 18:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, tehát én csak azt mondom, hogy te vagy a kiválasztott magyarországi terelő. A hívek rád fognak hallgatni. Neked kell az utat mutatnod az isteni megtisztulás, a Szent Jóisten felé.

Menj holnap templomba, és vallj színt az Egyház előtt, ők meg fogják érteni, hogy az emberek bizalma irántad vagy közvetlen Isten iránt nem megalapozott, de őirántuk igen. Így neked az Egyházat kell vezetned a helyes úton. Esetleg látogass el a Vatikánba, Ferenc pápához, ha ő igaz Pápa, meg kell értse. Persze az is lehet, hogy addigra az olaszországi terelő már színt vall neki. De baj akkor sincs, hisz' a színvallás egy szent dolog.

Amíg színt nem vallasz, gyakorold a jógát és a meditációt. Ha Isten most szerezne tőled valamit, akkor hamarabb megkaphatod üzenetét a jógás meditáció spirituális felfrissülése által, mint a földönkívüli mentorokon keresztül.

tegnap 22:19
 32/39 anonim ***** válasza:

Én is hallom, oké. De most mit tudok tenni? leírtam neked a válaszom ma 21:54-kor. Én már kb. 4 éve hallom. Megtanultam ezzel együtt létezni, hogy ne nézzenek zakkantnak, de mégsem kelljen megtagadnom az Urat.

Elárulok egy titkot: a visszaszámlálást néha újra szokták indítani, hogy mások is meghallhassák. Ez megy már 2000 éve. Nem a tested fülével, hanem a lelkeddel hallod.

tegnap 22:20
 33/39 A kérdező kommentje:
Van itt valaki, aki megkérdezte? Kérdezzétek meg! Könyörgöm kérdezzétek meg! Kérlek olvassátok el újból a kérdést, és az alapján kérdezzétek meg az ismerőseiteket! De azért ide is leírom: egy ritmikus visszaszámlálás van, ami sípoló hanggal van. És egy asszonykórus, amit angyalok énekelnek! Az asszonykórus visszafogja a visszaszámlálás hangját. Az angyalok megvédenek minket! Könyörgöm imádkozzatok, köszönjétek meg Istennek, és kérjétek, hogy küldjön még angyalokat! Mindannyian imádkozzatok!
tegnap 22:26
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanaz a szomszédunk
tegnap 22:27
 35/39 A kérdező kommentje:
Kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy hallják-e a visszaszámlálást, és az angyalokat, akik megvédenek minket! Mondjátok nekik, hogy kérdezzék meg az ismerőseiket is!
tegnap 22:27
 36/39 anonim ***** válasza:

Te meg Kérdező ne rimánkodjál, mert a Szent Jóisten nem azt várná, hogy könyörögj. A könyörgés negatív dolog.

Isten azt várja, hogy magabiztos, fitt, egészséges kisugárzással hass embertársaidra, ne pedig meghunyászkodással, rimánkodással, földig talpnyalással.

Más dolog. Az angyali kórus nem mindenkinek hallható, csak akit Isten a földön kívüli segítőin keresztül megbízott egy feladattal. A kutyának pl. tiszta lelke van, azonnali mennybemeneteli lehetőséggel, mégsem hallja. Mégpedig azért nem, mert őt nem bízták meg. Ő elég magas szinten van, elég tiszta lelkű ahhoz, hogy menybe jusson. Mint a legtöbb állat.

Neked itt most feladatod van. Mondom, jógás meditációval készülj, hogy 2025. Március 11-én kézhez, illetve fülhöz kapod Isten első utasítását a beültetett, csipogó implantátumon keresztül (a földön kívüli segítők közvetítésével).

Ez a mostani jelsorozat csak egy teszt, hogy azt teszteljék, hogy jól működik-e a beültetett implantátum.

tegnap 22:34
 37/39 Jégszív ***** válasza:
100%

Mindenképpen keress fel egy pszichiátert!

Nem mondom, hogy nincs igazad. Ez a visszaszámlálás már régóta tart: kb 5-6 ezer éve, de nem ilyen direkt módon. Nyugodj meg: még messze van a nulla!

Hogy bibliai patetizmussal éljek:

"Azt a napot és órát azonban nem tudja senki, az ég angyalai sem, a Fiú sem, csak az Atya."

tegnap 22:42
 38/39 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket! És imádkozzatok, hogy segítsen!
tegnap 22:58
 39/39 A kérdező kommentje:
És kérlek szépen, kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy hallják-e a visszaszámlálást, és az angyalok énekét!
tegnap 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!