Elkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan történni fog valami nagy dolog az emberiség történelmében?
A keresztényeknek mondom, de azoknak is, akik nem hisznek.
A lényeg, hogy ritmikus visszaszámlálást hallok, a hét elején kezdődött. Valaminek elérkezett az órája, de nem tudom minek. Egyfolytában mindenhonnan jön a hang. Van más is, aki hallja? Aki hallja van olyan? Könyörgöm, szóljon valaki, ha hallja a visszaszámlálást! Egy ritmikus dallam, megállás nélkül szól mindenhonnan. És van egy asszonykórus, ami feltartóztatja. Egyfolytában angyali szózatot hallok! Isten elküldte az angyalait, hogy feltartóztassák a rosszat, és megmentse a keresztényeket! Térjetek meg Istenhez! Könyörgöm, ha van, aki hallja, az szóljon! Válaszoljon! Ezt tudnia kell mindenkinek! Könyörgöm, szóljatok! Könyörgöm, mondjátok meg az embereknek! Ha van, aki hallja, az mondja meg az embereknek! Kérem, komolyan mondom, ezt az írást tegyétek ki valahova, hogy mindenki lássa! Kérdezzétek meg az ismerőseiteket, hogy hallotok-e kórust! Könyörgöm!
Szerintem kérdező (én adtam az UFOs választ), Isten nem gondolja, hogy az emberek képesek lennének megérteni őt önnön valójában, ezért a földön kívülről UFOkat küldött a földre, hogy az általa kiválasztott embereknek ültessék be az implantátumot.
Ennek segítségével te most hallod a kórust, a visszaszámlálást. Később ezen az implantátumon keresztül, a titkosított kommunikációs csatornán át fogják neked kiadni az ukázt, mely alapján elláthatod a feladatodat.
Valószínűleg nemzetenként, etnikumonként, törzsemként 1-1 embert választottak ki eme nemes feladatra, hogy legyen ő a helyi "terelő", aki a híveket tereli a megtisztulás felé, Isten igaz útja felé. Hiszen az UFOk már csak tudják, ők olyan magas spirituális szinten vannak, hogy ők párperces jógával, meditációval képesek elérni azt a szintet, hogy közvetlen beszéljenek a Teremtő Jóistennel, amit egy szuperjó buddhista szerzetesnek 30-50 év alatt sikerül elérnie, a legtöbb embernek meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!