Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ördög látomás!Hallucináció...

Ördög látomás!Hallucináció vagy valódi látomás?

Figyelt kérdés

Sok vallási tematikájú gondolatom van, hol boldog hol stresszes volt egy éjszaka amikor egész éjszaka virrasztottam és imádkoztam.Majd amikor másnap éjszaka lefeküdni készültem, láttam a falra vetülő halvány modem fényénél ahogy néztem magam elé, amint egy ördögi lény egyfajta árnyékként van a falamon, táncolt repdesett majd eltűnt, aztán hátra feküdtem és a plafonon a lámpánál repkedett körbe-körbe és mutogatott rá, fekete füstöt bocsájtott ki, nagyon pici volt, kb 15 centi, elkezdtem imádkozni becsuktam a szemem, megnyugodtam és eltűnt...Ez a fáradtság, kimerültség, vagy valami komoly mentális baj, esetleg valós látomás?

A bibliában nem olvasni arról hogy az ördög közvetlen, ijesztő, fenyegető módon tűnik fel, egyedül Jézusnál és a sivatagi atyáknál olvastam hogy kb teljes valójában megmutatkozik...Mi lehetett ez?

(Nem alvásparalízis volt, meg nem is szer hatás).

dec. 10. 00:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kamu a kérdésed, kedves kérdező. Hogy honnan gondolom? Abból az egyszerü tényböl, hogy akivel ténylegesen történik ilyen az nem himez hámoz azzal kapcsolatban, hogy mikor történt vele ilyen különös eset. Hanem szimplán így indít pl: " tegnap este otthon feküdtem az ágyban..." Vagy: "két hete történt velem egy furcsa eset.." stb stb.

Egyszerüen trollkodsz,valamiért, ki tudja miért, ez jólesik neked és szabad idöd is van rá.

Másrészt: mi az ördög az a "stresszes vallási gondolat"? Mert ilyenről még életemben nem hallottam. Stresszes lehet egy munkahelyi környezet pl, de nem egy vallással psszefüggö gondolat!

dec. 11. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
32%

11-es kommentelő: Békesség neked!

Nem az a fő ennél a kérdésnél sem, hogy az megtörtént-e a kérdezővel avagy sem. Hogy valós élethelyzet fest, hogy fikció, esetleg hipotetikus, elméleti a feltevés. Persze ami látszik az látszik, aki képes jól olvasni a sorok között, ami minden esetre igaz levetítve.

A fontos az, hogy az ilyen kérdésnél is megmutatkozik a fa meg a gyümölcse, főleg a válaszadók esetében, mindegy, hogy a kérdés igaz vagy sem. Az Igazságot elnyomni nem lehet, az VAN, világol. És jelen esetben is feltört a konkoly. Az a konkoly, amit nem a nap és a víz érlel, mint a búzát, hanem a testi akarat, az önhittség táplálja. Már hatalmasra növekedett, akárcsak a tarackos fűtömeg, de pont az nem látja ezt, akiben ott burjánzik. Érinteni nem szabad, mivel olyan, mint a szúrós gaz: csak megszúr és károkat okoz. A konkoly már az esetek választott, a tűzre lesz vetve, hiszen nem terem gyümölcsöt, csak száraz, meddő kórótő. Éppen ezért, amit ilyenkor ildomos tenni, áldani, hogy az Isten kegyelme öntözze meg.

A stresszes vallási gondolat az igen leíró. És pontosan találó módon leképezhető a teljes és átfogó vallási rendszerre is, mert attól, ha valamit lehet igaz módon kapni: akkor azt. Stresszes kényszerképzeteket, félelmet, feszültséget, vádaskodást, a másikra sátánt kiáltást! És ezektől bizony leképezhető ilyen hallucináció. Sok ember szívében is ott élnek ezek a képek, de érdekes, hogy azok, akik a másikra farkast kiáltanak vagy a cinikuskodnak, ők nem érzik, hogy az "ördög" patájának fékevesztett tombolását, hogy szinte rájuk rúgja a saját falazatukat.

A Szent Lélek adjon a kegyelméből nekik is bőségesen!

Üdv.

dec. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!