Borsodzik a hátam ha Jézusra gondolok. Amikor eszetekbe jut akkor nem egy ilyen kis nyálas figura jön veletek szembe aki mindennél jobban akar tudni mindent?
Figyelt kérdés
dec. 6. 01:46
11/11 Jégszív válasza:
FIKCIÓ!
Kezdetben megnyerő, értelmes fazonnak tartanám, akivel szívesen elbeszélgetnék az élet különböző dolgairól. De aztán belém hasít a realitás:
Egy órán belül éreztetné velem, hogy nem én vagyok az ő embere! Nekem eszembe jutna milyen figurákat választott ki magának tanítványul, ráadásul megszívatta őket, amikor elejbük állította azt a naív ártatlan kissrácot...
Nagy a valószínűsége, hogy ő pedig engem az akadékoskodásaimmal, kérdéseimmel egy kalap alá venne az "írástudókkal és farizeusokkal".
Mindegy, legalább észrevenné, hogy a nyája birkáit nem tudná egyformán hülyére venni "a hit üdvözítő erejével"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!