Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Borsodzik a hátam ha Jézusra...

Borsodzik a hátam ha Jézusra gondolok. Amikor eszetekbe jut akkor nem egy ilyen kis nyálas figura jön veletek szembe aki mindennél jobban akar tudni mindent?

Figyelt kérdés

dec. 6. 01:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
De nem ám.
dec. 6. 04:16
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
nem
dec. 6. 05:47
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Akkor rosszul ismerted meg vagy téves dolgokat hallottál róla. Nekem ha eszembe jut Jézus akkor egy szeretetteljes ember jut eszembe aki vezet engem és ha mellette vagyok és Ő velem van, nem eshet bajom. Számomra Ő egy menedék. Nem tudom hogy mitől gondolod nyálas figurának.
dec. 6. 05:52
 4/11 anonim ***** válasza:
16%

Nem.

Pont olyan volt, mint bármelyik szektavezér tévképzetekkel és messiás komplexussal.

dec. 6. 06:42
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Amikor úgy érzem velem szembe jön érzem, hogy van hatalma. Az igaz ember hatalma van nála, nem olyan mint egy elrenyhült 21. századi figura.

Tulajdonképpen te kivetited a mai koridat a 2000 évvel ezelőttire.

dec. 6. 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Az biztos, hogy nem az Ő oldalán állsz a győztes csapatban.

Ha szereted a hazugságot, akkor nincs mit tenni....max beszéld meg Vele, hogy csak ezt tudod érezni... ennyi a hited, változtasson Rajtad.

dec. 6. 10:32
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Én inkább egy zabigyerek illuzionistára asszociálok, aki tehetséges volt a szakmájában.
dec. 6. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Jézus rendkívül nárcisztikus személyiség volt és nagyon jól értett a pszichológiához is.
dec. 6. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nehéz elviselni a környezetet? Ilyenek szoktak másokat lenézni. Pedig van ám oka annak, hogy így érzel. Mélyedj el magadban valaki segítségével (egyedül nem fog menni).
dec. 6. 11:32
 10/11 KZitus ***** válasza:
76%

Szia

Az, hogy milyennek látod Isten Fiát, az attól függ mennyit tudsz róla. Ha ilyen kép alakult ki benned, az arra mutat egyáltalán nem ismered őt!

Vajon érted mit jelent a szó "tökéletes"? Mert ő emberként ilyen életet élt a földön. Rengeteget segített az elesett, beteg embereken, tömegeket táplált, mert szánalmat érzett irántuk. Azt remélem, irántad is szánalmat érez, és megbocsássa tudatlanságodat. De! Ezt a tanácsot kapjjuk:

Cselekedetek 17:30

"Igaz, Isten szemet hunyt az ilyen tudatlanság ideje felett, de most azt hirdeti minden embernek mindenhol, hogy bánja meg a bűneit." Van teendőd. Rajtad múlik.

dec. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!