Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyit keres egy pap, mennyit...

Mennyit keres egy pap, mennyit egy püspök? Kérem csak az írjon, aki tudja.

Figyelt kérdés
tegnap 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Magára a kérdésre senki nem fog, nem tud írni. (bocs, én sem írtam csak tettem egy megjegyzést) de ezt te is nagyon jól tudod.
tegnap 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Melyik pap és melyik püspök?

Két villanyszerelő se, keres ugyanannyit.

tegnap 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Szia.

Az olasz katolikus egyházban szolgáló püspökök keresetét nem hozzák nyílvánosságra, de egy olasz lap értesülései szerint havi 1,2 millió forintnyi eurót, a konklávét alkotó bíborosok pedig 2 millió forintnyi havi járandóságot kapnak.

A HVG újság a következőket írta:

A magyar állam minden papnak ad év végi prémiumot közpénzből. Az aktív lelkipásztorok 2023-ban másfélmillió forint karácsonyi támogatást kapnak az Orbán-kormánytól jövedelempótlék címén.

tegnap 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Kérem csak az írjon, aki tudja."

Te leírtál egy újságban olvasott pletykát. Szerinted megválaszoltad a kérdést?

"A magyar állam minden papnak ad év végi prémiumot közpénzből."

Ezt felekezettől függetlenül adták, lelkészeknek is. A katolikusoknál sok egyházmegyében nem tarthatta meg a pap.

tegnap 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!