Florida a bérmanevem, felvehetem 2. keresztnévnek, vagy esetleg lecserélhetem a régit Floridára?
Figyelt kérdés
Érdekelne majd egyszer... Csupán az aggaszt benne, hogy Florida, mint maga a szó, egy Amerikai Állam neve az 50 közül. Szerintetek fel lehet venni ennek ellenére? (Boldog Florida Cevoli után vettem fel, mint Boldog nevét, az inspirált benne, hogy nem ő volt a szent, a "nagy", hanem hogy naggyá tett másokat, szentté avattatott.)nov. 29. 07:11
11/12 anonim válasza:
Kérvényezheted a nyelvtudományi kutatóközpontnál, és ha megfelel nekik, elfogadják, aztán viselheted.
Viszont így felkerül egy igen nevetséges listára, így ne csodálkozz, ha netán trendhullám lesz belőle, és más a gyerekének adja majd.
12/12 anonim válasza:
Ha elfogadtak olyan neveket, hogy Dzsindzser meg Söván, a Floridának is adhatsz egy esélyt.
Szokatlan, de nagyságrendekkel jobb, mint ezek.
Főleg, hogy pontosan tudod, miért szeretnéd viselni. Szerintem ez sokkal fontosabb.
Az a borzasztó, amikor intellektualitás és olvasottság nélkül aggatnak ritka nevet a gyerekre, csak azért, hogy minél kirívóbb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!