Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy szinte mindenki másról számol be, amikor valaki meghal és visszatér, illetve amikor kómából ébred fel? De olyat még nem olvastam, hogy látták Istent vagy az elhunyt szeretteiket.

Figyelt kérdés
tegnap 21:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez miért van olyan kómás aki másik életet élt egy dimenzióban és amikor felébredt kereste azokat az embereket aki egyébként nem léteztek családjának hitte
tegnap 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ezt jól meg azt mondtad, ne! :D

Nekem már voltak amolyan halál közeli élményeim. Én sem értettem a jelenséget, aztán rájöttem: Multiverzumok!

Isten nem az Univerzum ura, hanem egy egész multiverzum Istene. Ha pedig valaki hisz, akkor nemes egyszerűséggel egyik univerzumból átcsússzanik egy másik univerzumba, mindenféle fényefektek nélkül. Mert annak a léleknek jobb sorsa lesz azok között.

Néha megesik hasonló. Ilyenkor új emberek jelennek meg a munkahelyen vagy régiek halnak meg. De olyan is volt már, hogy valaki meghalt, másnap meg besétált a melóhelyünkre. Azt mondta, hogy ő semmire sem emlékszik a halálából, pedig előtte nap ez már tényként terjedt el.

Istent pedig a szememmel és az érzékszerveimmel nem láttam én sem. De a szívemmel érzékelem, most is.

Én is meghaltam, egyszer autóbalesetben kihajtottam egy másik kocsi elé és az ütközés hatására a leszakadt fejem gurult az úttesten.

De akkor átcsusszantam közel ebbe a valóságba, ahol a végkifejlet az volt, hogy a kocsi lefulladt a kereszteződésben és a kábszeres haverokat elzavartam. Mire magamhoz tértem abból, hogy gurulok az aszfalton, mint leszakadt fej, egymagam ültem a kocsiban, amit aztán ezután fél évig nem tudtam használni. Mindennek ára van, de a legnagyobb árat Krisztus kifizette értem is. Pedig én szegény ördög a saját mércém szerint méltatlan voltam a kegyelemre. de Isten tervei nyilván mások.

Jó, hogy ez így van, na!

ma 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!