Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Annak van spirituális jelentős...

Annak van spirituális jelentőssége, hogy ISTEN megteremtette a csillagokat?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolnék, hogy "bazinagy" világitó melegitő bolygókról van szó. Tudjuk a nap is fényt ad, melegit és még sok más.
nov. 2. 12:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Ne gondolj erre, a csillagok ugyanis nem bolygók..
nov. 2. 12:17
 2/21 A kérdező kommentje:
OK nem tudtam, a kérdés még ugyanúgy áll.
nov. 2. 12:23
 3/21 A kérdező kommentje:
De köszi
nov. 2. 12:23
 4/21 anonim ***** válasza:
27%

Nem, nincsen.

Sátán használja a csillagok állását ilyesmire...

nov. 2. 12:36
 5/21 Krampusz1 ***** válasza:
33%

A mi csillagunk - a Nap - csak egy a 100+ milliárd hasonló csillag közül a Tejút galaxisban (annak is csak kb a szélén), és ilyen galaxisból 100+ milliárd van.

Az élet végtelen elterjedéssel van jelen, a csillagok többsége körül hasonlóan bolygók vannak, és ÉLET van.

nov. 2. 12:42
 6/21 A kérdező kommentje:
Krampusz1 Köszönöm szépen valami ilyesmi választ vártam, tehát ugye az életfenttartó szerep. (ITT nem a tudomány gondolkodása miatt irtam ezt , jártam iskolába tudom a tankönyv mit ir a napról)
nov. 2. 12:48
 7/21 anonim ***** válasza:
41%

"a csillagok többsége körül hasonlóan bolygók vannak, és ÉLET van."

Melyiken, például?

"jártam iskolába tudom a tankönyv mit ir a napról"

Igen, a kérdés leírásából világosan kiderül.

nov. 2. 12:53
 8/21 anonim ***** válasza:
35%
Akkor kérdező járd újra az iskolát. Általánosban tanítok fizikát, 8. osztály végén van szó ezekről, ha szeretnél, bejöhetsz meghallgatni az órákat. De egy átlag 8. osztályos, aki még sose tanult róla, is értelmesebb nálad.
nov. 2. 13:02
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
Nem ISTEN teremtette a csillagokat hanem ha a csillagközi anyag elegendően nagy tömegű, akkor a gravitáció hatására összehúzódó gáz- és porfelhőből alakul ki egy csillag. Fizika 8. osztály.
nov. 2. 13:34
 10/21 A kérdező kommentje:
Ezt a tudomány rovatba fejtsd ki, ez itt a vallás rész, köszi. A normális válaszokat továbbra is várom
nov. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!