Van ma valami zsidó esemény, aminek okán a zsidók hangoskodnak?
Figyelt kérdés
Ma este tíz körül egy nemrégiben nyílt zsinagóga környékén jártam és távolabb hallottam egy csoport zsidót hangosan énekelni. Már kiszóltak nekik az ablakokon is, mert nyílván ők aludnának, mert másnap dolgoznak. Elég zavaró volt a viselkedésük.
Tudja valaki miért hangoskodnak?
#Zsidó szokás
okt. 23. 22:36
1/6 Bölcsek köve válasza:
Tegnap estétől ma estig tartják a smini áceret ünnepét, ma estétől holnap estig pedig a szimchát torát.
2/6 Jégszív válasza:
Ha ezt közterületen végzik, csak akkor lehet fellépni ellenük. Ha a szép szó nem használ, jöhet a rendőrség. Ha az sem, mehet rájuk a sült szalonna a zsírjával... 😛
3/6 anonim válasza:
#2 Közterületen sem lehet fellépni, mert az antiszemitizmus. A bosnyákok elleni focimeccs napján bosnyák szurkolók végigmentek a Kazinczy utcán. Az is antiszemitizmus volt.
4/6 Jégszív válasza:
Lehet, hogy igazad van.
Ebben a K* országban az az antiszemita, akire RÁFOGJÁK a "kiválasztott nép fiai"...
5/6 A kérdező kommentje:
Utcán történt egyébként. Vonultak végig a férfiak. Mögöttük pár nő jött röhögcsélve, ahogy látták, hogy valakik értetlenül néznek rájuk.
Nekem az volt fura, hogy nem voltak tekintettel másokra.
okt. 28. 07:26
6/6 anonim válasza:
#5 Nekem az lenne a furcsa, ha tekintettel lennének másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!