Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan látod? Vélemény?...

Hogyan látod? Vélemény? (Facen láttam)

Figyelt kérdés

Ne ünnepeld a HALÁLT❗❗ ne sminkeld és ne öltöztesd a gyerekeidet úgy mintha,démonok gonosz szellemek, boszorkányok LENNÉNEK❗❗ne nyissátok meg az ajtót a Sátánnak❗❗és az ő munkásainak❗❗mert JÉZUS a KIRÁLY❗🙏👑

Aki eddig nem tudta én most le írom, ez sátán imádás! Ez nem Istentől van ! Ez egy rossz hagyomány!!!! És, ha ilyen dolgokat tesztek akkor rossz szellemiségeket engedtek be az életetekbe, és ezzel a Sátánnak, és démonainak adtok dicsőséget !!! Ne engedjétek hogy az ördög be csapjon titeket!!!❗ ÉS HA SZERETITEK a gyerekeiteket, akkor ne tegyétek ezt! Ne menjetek Istennel szembe!Ünnepeljük JÉZUST, aki meghalt értünk a kereszten, de mégis ÉL, mert feltámadt a holtak közül! Övé minden DICSŐSÉG❗❗🙏

okt. 16. 15:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tudod mit mond a Biblia a hamis tanítókról?

2Péter 2:1 “De voltak a nép körében hamis próféták is, mint ahogyan közöttetek is lesznek hamis tanítók, akik veszedelmes eretnekségeket fognak közétek becsempészni. Ezekkel megtagadják az Urat, aki őket megváltotta, így gyors pusztulást hoznak magukra.”

okt. 17. 06:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem ez a gond Halloweennel.

"Amúgy volt ilyen magyar népszokás, csak kikopott."

Volt, Luca-napon. December 13-án. Nem mindenszentek előtt egy nappal. Nekem csak ez a bajom Halloweennel, hogy ez "menőbb", viccesebb, jópofább mint a Mindenszentek és halottak napja itthoni "ünneplése". Semmi gond nem lenne Halloweennel, ha mondjuk szeptember 25-én vagy november 16-án lenne. Nem fog senki démonokat bevonzani, mert beöltözik múmiának és kifarag egy tököt. Az időzítéssel van gond, hogy elnyomja úgymond a gyászt, a halottakról való enlékezést.

Angolszász kultúrában rendben van, mert náluk nincs ekkor olyan halottak napja, mint nálunk.

okt. 17. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!