Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Más is van úgy, hogy nem tud...

Más is van úgy, hogy nem tud mit kezdeni a vallásàval?

Figyelt kérdés
okt. 11. 06:11
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

Kizárt.

Aki “úgy van”, az nem vallásos.

okt. 11. 06:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Na megszólalt a nagy álszent.
okt. 11. 06:21
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Én igen. Református vallásúra vagyok keresztelve, de nekem nem tetszik. Nem értek vele egyet. Sosem járok templomba. A katolikus vallás közelebb áll hozzám, de nem tudom, mit csináljak. Igazából szerintem egy szobában is lehet hinni, nem kell hozzá senki vagy semmi más.
okt. 11. 06:44
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Én igen. Katolikus vallásúra vagyok keresztelve, de nekem nem tetszik. Nem értek vele egyet. Sosem járok templomba. A református vallás közelebb áll hozzám, de nem tudom, mit csináljak. Igazából szerintem egy szobában is lehet hinni, nem kell hozzá senki vagy semmi más.

Egy Biblia azért nyilván jól jöhet szamárvezetőnek.

okt. 11. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokan vannak ezzel így, de talán a szüleik, vagy valamilyen más "hatalom" iránti tiszteletből, vagy épp hagyománytiszteletből nem kérdőjelezik meg és nem vizsgálják felül a vallásukat.

pedig a csecsemőkorban szüleink által "ránkragasztott" vallást nem mi választottuk.

Szerintem nem egy emberek által létrehozott valláshoz kellene ragaszkodni, hanem Istenhez, és a Biblia tanításához.

Már azon is érdemes elgondolkodni, miért lehetséges, hogy egyetlen Bibliára oly sok, egynmásnak ellentmondó vallásos tanítás és hitnézet létezik.

okt. 11. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Mit szeretnél kezdeni vele, amit ennyire nem tudsz, hogy itt írsz ki róla kérdést?
okt. 11. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Szokott ilyen lenni néha, manapság már többet gondolkodnak az emberek.

Régen egyszerűbb volt, mert ilyenkor jött a nadrágszíj, aztán legközelebb már csöndben voltál.

okt. 11. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Van.

Azt mondják, számíthat az ember Istenre. Hát en nem szamíthatok, ha nekem szúkségem volna rá, csak egy újabb terhet rak a nyakamba...

okt. 11. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem tudsz vele mit kezdeni, akkor az a vallásod egyáltalán? Én is meg vagyok keresztelve, de nincs vallásom.
okt. 11. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok adventistaként. Nagyon megbántottak a közösségben, ahova tartoztam. A legtöbb probléma amúgy a vezetőkkel van.
okt. 14. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!