Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ferenc pápa hogy mondhatott...

Ferenc pápa hogy mondhatott ilyet?

Figyelt kérdés

[link]

ez így eléggé eretnekségszagú!

okt. 8. 22:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
okt. 15. 23:58
 22/27 IstenGyermeke1 ***** válasza:

Arra volt példa, hogy nem keresztényekkel imádkoztak. És?

A többi még mindig csak de facto áll. Sajnálom, de ha képtelen vagy alátámasztani bármivel is…

okt. 16. 06:34
 23/27 anonim ***** válasza:
26%

És? Ennyire látszik elolvastad amit írtam. Írhatod hogy “”de facto”” meg képtelen vagyok .. , de te még mindig nem válaszoltál az alábbi “”de facto””állításaimra. Sőt kontextust is adtam hozzá. Terelsz de nyugodtan azt is mondhatod nem tudsz választ adni az alábbi tényekre hogy miért vannak azok ahogy vannak.

Jó egészséget.

okt. 16. 11:37
 24/27 anonim ***** válasza:

"Mert ha Krisztus az igazat mondta és megvalljuk ezt az igazságot és ez szerint akarunk élni akkor nem engedhetjük meg "

Hogy éted ezt? Mit jelent a szerint élni, hogy Jézus Isten fia?

Szerintem a tanitása szerint tudunk élni. Élete példáját tudjuk követni. Annak lényege pedig az, hogy az ember fiaként élt.

Hogyan, miben tudjuk követni azt, hogy ő Isten fia?

okt. 16. 15:31
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire lenne hiteles egy hitehagyott, kiközösített egykori pap ilyen szempontból. Gyanítom, hogy semennyire.

okt. 16. 18:52
 26/27 anonim ***** válasza:
67%

Ajjaj!

Hát ennek a papbácsinak súlyos hiányosságai vannak logikus érvelés terén. Szerintem jobb lenne, ha nem erőltetné.

okt. 16. 22:10
 27/27 A kérdező kommentje:
miért is?
okt. 20. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!