Biztos, hogy Isten teremtette a Földet? Ha igen, honnan lehet ezt tudni? Nem a sátán teremtette?
Bizony, bizony te teremtetted. de nem csak a földet, Hanem az egész valóságot és a létezést. Ugyanúgy, ahogy én is megtettem.
Mi tudjuk, mert értjük. Én vagyok a világ világossága. Boldogok, akik nem járnak a sötétségben.
Amaz is ugyanúgy teremtette a világot, mint te vagy én. Egyedül.
Utolsó napon majd mind emlékezni fogunk rá. Az lesz az első nap.
Így lesz sok utolsóból első.
Nem Sátán teremtette, bár képes bizonyos dolgokat létrehozni.
Amikor a démonaival lejöttek a Földre, emberi testet öltöttek. Ezeket nem Isten készítette nekik, hanem saját maguk hozták létre.
azonban a természetüknél fogva, olyan utódokat szültek az emberek lányai, akikkel nemi kapcsolatot létesítettek, akik erőszakos és korcs utódok voltak, Nefilimeknek nevezzük ezeket.
De teremteni semmit nem tudnak.
Szia
Arról, hogy Isten teremtette a földet IS, a Biblia első lapjain olvashatsz. Arról, is, honnan van Sátán, és ő mit tett.
Hogy lehet az, hogy ahonnan Sátánról értesülsz, onnan a létezését elhiszed, de amit Istenről olvasol, azt kétségbe vonod, illetve megkérdőjelezed? Ez számomra dilemma!
Leírnád a nézeted?
Istent nem kérdőjelezem meg. Tudom, hogy Isten létezik.
De azt nem értem, hogy miért adta volna oda a sátánnak e világot?
Úgy látom, hogy a sátánnak nagy a hatalma és sokan ezt nem észlelik.
Egyszerűen nem értem, hogy miért adta Isten oda a sátánnak ezt a bolygót?
Olyan sok ember áll a sátán hatalma alatt és még ők maguk sem tudnak erről.
Vannak, akik szándékosan állnak a sötétség oldalára, de sokan teljesen naivan.
Ez így nem jó.
#1. Elnézést kérek, még csak most nyitottam meg a linket. Nagyon érdekes, ami ott le van írva.
Olvasom a Bibliát is, rengeteget, de nagyon sok rész érthetetlen számomra. Pedig igazán szeretném megérteni!!!
Kérem Isten, hogy adjon bölcsességet ahhoz, hogy megértsem Őt és a Bibliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!