Hiszel a Túlvilági életben, vagy szerinted csak a mostani, Földi élet van, illetve lesz-e szerelem Odaát, hogy akinek itt nem sikerült, ott megélheti majd?
Én nem túlvilági életben hiszek,hanem a test feltámadásában és az örök életben,mert keresztény vagyok.
Szerelem egészen biztosan lesz. Azt,hogy testi úton is élvezhetjük azt,nem lehet tudni.
Nem tudom, de már NEM IS ÉRDEKEL!
Tudományos ismereteim alapján elég bizarr elképzelésem van róla. Az ugyebár egy SZELLEMVILÁG: Nincs ANYAG, így nincs se TÉR, sőt, IDŐ sem létezik!
„Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt." /I.Kor.2.9./
Tehát az egész egy szürreális ZSÁKBAMACSKA.
"A keresztény tanítások szerint semmiféle szerelem nem lesz a túlvilágon"
Ezt nem tudom honnan veszed.
Nem tudhatjuk. Lehet, hogy lesz. Miert ne lenne?
Ha szeretünk valakit, nem fogjuk később szeretni? Az egyetlen ami megmarad, a szeretet Pál apostol szerint.
A kapcsolatokat se a vérségi kötelék tartja össze jó esteben, hamem a szeretet. Aki szerette a szüleit, házastársát stb. miért ne szeretné őket később is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!