Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel a Túlvilági életben,...

Hiszel a Túlvilági életben, vagy szerinted csak a mostani, Földi élet van, illetve lesz-e szerelem Odaát, hogy akinek itt nem sikerült, ott megélheti majd?

Figyelt kérdés
szept. 4. 18:09
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
100%
Hiszek Istenben.
szept. 4. 18:11
 2/22 A kérdező kommentje:
1: Ennek örülök, de nem ez volt a kérdés. 😋
szept. 4. 18:50
 3/22 anonim ***** válasza:

Én nem túlvilági életben hiszek,hanem a test feltámadásában és az örök életben,mert keresztény vagyok.

Szerelem egészen biztosan lesz. Azt,hogy testi úton is élvezhetjük azt,nem lehet tudni.

szept. 4. 18:57
 4/22 A kérdező kommentje:
Ezt remélem én is, a szex nem lényeg, ha szerelem lesz, az már nekem elég.
szept. 4. 19:03
 5/22 anonim ***** válasza:
A menyben (már ha odajutunk) nem lesz szerelem. Azok a kötelékek is (vérségi, házasság, stb) amik a földön voltak sokkal kevésbé lesznek hangsúlyosak.
szept. 4. 21:22
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
A keresztény tanítások szerint semmiféle szerelem nem lesz a túlvilágon.
szept. 5. 08:54
 7/22 Jégszív ***** válasza:
47%

Nem tudom, de már NEM IS ÉRDEKEL!

Tudományos ismereteim alapján elég bizarr elképzelésem van róla. Az ugyebár egy SZELLEMVILÁG: Nincs ANYAG, így nincs se TÉR, sőt, IDŐ sem létezik!

„Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt." /I.Kor.2.9./

Tehát az egész egy szürreális ZSÁKBAMACSKA.

szept. 5. 10:40
 8/22 Metionin ***** válasza:
74%
Nem, semmiféle túlvilágban nem hiszek.
szept. 5. 11:16
 9/22 anonim ***** válasza:
35%

"A keresztény tanítások szerint semmiféle szerelem nem lesz a túlvilágon"

Ezt nem tudom honnan veszed.

Nem tudhatjuk. Lehet, hogy lesz. Miert ne lenne?

Ha szeretünk valakit, nem fogjuk később szeretni? Az egyetlen ami megmarad, a szeretet Pál apostol szerint.

A kapcsolatokat se a vérségi kötelék tartja össze jó esteben, hamem a szeretet. Aki szerette a szüleit, házastársát stb. miért ne szeretné őket később is?

szept. 5. 11:19
 10/22 A kérdező kommentje:
Én annak örülnék, ha megismernék majd egy angyalt/másik lelket, és együtt "repkednénk" Odaát, fedeznénk fel a világot stb. (nem tudom, milyen fizika lesz), mint egy jó baráttal, társsal. Tökjó belegondolni. :o)
szept. 5. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!