Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény szülők, házaspárok...

Keresztény szülők, házaspárok hogy reagálnátok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Keresztény hívő szülők, házaspárok!! Mit tennétek ha 16-20 év körüli fiatok azt mondaná hogy ő a saját neméhez vonzódik és ő így boldog jól érzi magát?!
szept. 3. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy különbség lenne, ha látszottak előjelek, vagy ha nem sejtettük semmit. Ha nem sejtettük semmit, akkor a döbbenet után megpróbálnám megtudni, hogy pontosan mit érez, mert elképzelhető, hogy egy tinédzser félreérti az érzelmeit, akár egy kedvelést, rajongás is félreértelmezhet, ezért szeretném pontosan megérteni, tisztázni a helyzetet, akár szakember bevonásával is. Amennyiben korábban voltak a viselkedésében másságra utaló jelek, akkor megköszönném az őszinteségét, és próbálnék a lehető legtöbbet beszélgetni Ai Istennel való őszinte kapcsolatról.

Az biztos, hogy sokat imádkoznék, kérném Isten útmutatását, segítségét, áldását!

szept. 3. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Aki meleg az a sátán műve ? 1#-es?
szept. 3. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Imádkoznék érte, szentmisét ajánlanék fel a megtéréséért
szept. 3. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érti, vagy nem fogadja el Isten szavát, akkor semmit nem lehet tenni.

Imádkozni kell érte, Isten az aki segíteni tud, hogy változtasson a gondolkodás módján.

szept. 3. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pontosan ez van, már 25. Örültem volna, ha 20 évesen elmondja, mint így, hogy 22 és 23 évesen volt egy-egy öngyilkossági kísérlete. Nem konkrétan emiatt, de ez is benne volt.

Fogadd el, szeresd. Én is ezt teszem az enyémmel.

szept. 3. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a #5. megoldásához:

Szeretni,szeretni,szeretni és sokat beszélgetni vele!

A gyermekünk élete nem a miénk. Nincs jogunk ítélkezni,kiosztani,vagy vádolni,csak szeretni, bármit tesz,mond,gondol.

szept. 4. 06:25
 7/8 IstenGyermeke1 ***** válasza:
100%
Jól mondják. Én el is fogadnám, meg imádkoznék is érte — mondjuk, amúgy is. Viszont óva inteném az ilyen LGBTQ-s marhaságoktól, mert az összeegyeztethetetlen a katolikus és apostoli hittel.
szept. 4. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, a #2 kérdéseddel ki is bújt a szög a zsákból, te csak provokálni jöttél. Az #1-es válaszomat ennyire képtelenség félreérteni, legalábbis rossz szándék nélkül.
szept. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!