Hogyan szakítsak a barátnőmmel aki sajnos a nyáron beszívta őt a jehovista szekta? :-(
Kedves Kérdező
Nem volt szándékomban sértegetni, vagy megbántani.
Őszintén sajnálom, hogy ez neked rossz. Azért írtam, hogy "vicces" mert elsőre komolytalannak tűnt a kérdés. /beszippantotta"/
Ahhoz, hogy Jehova Tanúja legyen, sok dolgot kell még megtanulnia, és az életén változtatnia, Ő még nem Jehova Tanúja, tehát nincs beszippantva.
Jehova Tanúi senkit nem "szippantanak be".
A Barátnőd önként, szabad akaratából döntött így.
Annak viszont nem örülök, hogy "erőszakos", mert annak értelme nincs.
Ez egy kezdeti "fellángolás", ami azt jelenti, hogy nem ráerőltetni akarja másokra, mindössze úgy véli amit megismert, vagy megtudott, azt szeretné megosztani másokkal. Ezért tűnik talán "erőszakosnak", pedig valójában nem az.
Én is így kezdtem, mert azonnal megakartam osztani mindenkivel amit megtudtam. Aztán rájöttem, hogy másként kell ezt kezelni mert lehet, hogy másoknak ez "erőszaknak" tűnhet.
Tudod ez olyan, mint amikor valaki kap egy számára kedvező, vagy jó hírt, vagy jó dolog történik vele, hogy mindenkivel szeretné megosztani. Másnak nem biztos, hogy öröm vagy jó hír, de neki igen.
Tudom, nem örülsz ennek. De ezt nyugodt és békés körülmények között kell megbeszélnetek.
Javaslom, hogy kérdezz rá mennyire gondolta komolyan, mit gondol a kapcsolatotokról ezek után?
Kedves Kérdező!
Ha csupán annyira szereted,tiszteled a volt barátnődet, hogy képtelen vagy elfogadni őt egy megváltozott hittel, akkor sosem szeretted s ezt becsületesen be kell vallanod neki!
Turbulencia-beszippantás:
A turbulencia,egy fizikai jelenség.(Ettől féltett a repülésvezető tiszt,amikor gombásztam az éppen csendes felszállópálya mellett.)
Kell hozzá egy turbógenerátor(rakétahajtómű) és egy gép,amire ráépítették.
Vajon a JT közösség egy fejlett gépezet és az a közösség olyan erőket képes megmozgatni,hogy az beszippanthatja az EX-edet?
Nem értékeled te túl a helyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!