Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A fanatikus ateisták miért...

A fanatikus ateisták miért hiszik azt, hogy az összes keresztény = a fanatikus muszlimokkal?

Figyelt kérdés
Már tapasztaltam ilyet.
szept. 3. 07:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Hány esetben tapasztaltál ilyet?

Mi az a fanatikus ateista?

szept. 3. 07:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Tőled már olvastam ilyet egy kérdésnél.
szept. 3. 07:58
 3/18 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy fanatikus ateista
szept. 3. 08:31
 4/18 A kérdező kommentje:
Ahogyan fanatikus keresztény sem.
szept. 3. 08:34
 5/18 anonim ***** válasza:

Tőled meg olvastam ilyen kérdést, így aztán én be is fejeztem.

szept. 3. 08:35
 6/18 anonim ***** válasza:
87%

"Ahogyan fanatikus keresztény sem."

DEHOGY NINCS!

szept. 3. 08:39
 7/18 A kérdező kommentje:

A fanatikus keresztény olyan személy, aki szélsőségesen és megkérdőjelezhetetlenül ragaszkodik keresztény hitéhez, gyakran annyira, hogy más nézőpontokat elutasít, és esetenként erőszakosan vagy intoleránsan viselkedik azokkal szemben, akik másként gondolkodnak.

Egy fanatikus ateista hasonlóan szélsőséges, de az ateizmusban. Ők erőteljesen elutasítják Isten vagy istenek létezését, és gyakran ugyanolyan intoleránsak lehetnek a vallásos emberekkel szemben, mint a fanatikus vallásosak másokkal.

Mindkét esetben a fanatizmus a szélsőséges elkötelezettséget és az intoleranciát jelenti más nézetek iránt.

szept. 3. 08:49
 8/18 anonim ***** válasza:

Azért, mert a fanatizmus mindig szélsőséget és gyűlöletet hordoz magában.

Ez itt egy fanatikus ateista blogja lehet:

[link]

Fanatikus ateistával való vita:

https://www.youtube.com/live/5q52IxTDRNA?si=XEo_mIiSf8V_e8Oc

Agnosztikusként megmosolyogtatónak tartom a fanatikus hívőket és fanatikus ateistákat is.

szept. 3. 09:50
 9/18 A kérdező kommentje:
Nah, amit küldtél, ő tényleg egy fanatikus ateista. Szereti a Bibliát tiszteletlenül lecímkézi, hogy " mese "...
szept. 3. 09:52
 10/18 Mansour ***** válasza:
49%
Abban egyetértek, hogy tényleg vannak fanatikus ateisták, de azt még ők sem gondolják, hogy az összes keresztény = a fanatikus muszlimokkal. Legfeljebb azt, hogy fanatikus keresztények = a fanatikus muszlimokkal, mutatis mutandis.
szept. 3. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!