A fanatikus ateisták miért hiszik azt, hogy az összes keresztény = a fanatikus muszlimokkal?
Hány esetben tapasztaltál ilyet?
Mi az a fanatikus ateista?
Tőled meg olvastam ilyen kérdést, így aztán én be is fejeztem.
"Ahogyan fanatikus keresztény sem."
DEHOGY NINCS!
A fanatikus keresztény olyan személy, aki szélsőségesen és megkérdőjelezhetetlenül ragaszkodik keresztény hitéhez, gyakran annyira, hogy más nézőpontokat elutasít, és esetenként erőszakosan vagy intoleránsan viselkedik azokkal szemben, akik másként gondolkodnak.
Egy fanatikus ateista hasonlóan szélsőséges, de az ateizmusban. Ők erőteljesen elutasítják Isten vagy istenek létezését, és gyakran ugyanolyan intoleránsak lehetnek a vallásos emberekkel szemben, mint a fanatikus vallásosak másokkal.
Mindkét esetben a fanatizmus a szélsőséges elkötelezettséget és az intoleranciát jelenti más nézetek iránt.
Azért, mert a fanatizmus mindig szélsőséget és gyűlöletet hordoz magában.
Ez itt egy fanatikus ateista blogja lehet:
Fanatikus ateistával való vita:
https://www.youtube.com/live/5q52IxTDRNA?si=XEo_mIiSf8V_e8Oc
Agnosztikusként megmosolyogtatónak tartom a fanatikus hívőket és fanatikus ateistákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!