A katolikus papok nem csajoznak?
5-ös
Persze nem úgy értem hogy megcsalhatja úgy értem hogy egyáltalán megteheti ezt lehet felesége gyereke stb.
Amit Római nem tehet meg
#10.
Azt a krisztusi életvitelt tegyük zárójelbe!
Hol van a krisztusi életvitel a püspöki,bíborosi,pápai fényűző életmódhoz,ruházathoz,stb.?
Egyrészt papokról volt szó, nem püspökökről. Bár elég sok püspök szerényen él, maga a pápa is, de amikor érsek volt, akkor is mindig tömegközlekedéssel járt. Ma is szerényen él, például a palota helyett egy szomszédos kisebb házban lakik. Valószínűleg neked drágább óra van a karodon, ha hordasz, mint neki. Te próbálsz krisztusi módon élni?
Másrészt nőkkel kapcsolatosan szólt a kérdés, nem látok benne vagyoni vagy más dolgokat. Megsúgom neked, az apostolok többségének volt felesége, Jézusnak nem, ahogy a papoknak se lehet a nyugati egyházban. A keletiben szentelnek nős férfiakat pappá, de a püspök ott is nőtlen lehet, mint Krisztus maga is volt.
Mind vagy csak ez az egy és még néhány?
(Mert mind biztos nem, ezért felesleges így általánosítani.)
Jézus és Pál apostol véleményed szerint homo vagy pedo lehetett? Már ha minimálisan is következetes vagy bődületes baromságaid illetően.
#17.
Nyilván nem tudsz olvasni!
Ezt írtam: (Tisztelet a kivételnek!)
Hozzászólásod undormányosan általánosító volt, honnan gondolná bárki, hogy a két példa kivétel?
#19!
Nem csak 2 példa kivétel,hanem minden példa kivétel,akiknek jár a tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!