Mit jelent az Ezekiel 25:17?
Figyelt kérdés
aug. 26. 20:16
1/5 anonim válasza:
A Biblia ószövetségi részében Ezékiel könyvének 25 fejezetében a 17 vers. Online Bibliákban könnyen ki tudod keresni, pl szentiras.hu oldalon is.
2/5 A kérdező kommentje:
Melyik bibliai igét mondanád mielőtt az áldozat meghal? Pont mint abban a filmben.
aug. 26. 20:29
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
"Nagy bosszút állok rajtuk, megfenyítem őket haragomban. Akkor majd megtudják, hogy én vagyok az ÚR, amikor bosszút állok rajtuk."
menon hangzik igen, nem veletlen hisznek azert ma is, es hittek regen megtobben
5/5 anonim válasza:
Isten azokról az emberekről, vagy nemzetekről beszél, akik nem ismerik, illetve nem is akarják elismerni, elfogadni az Ő jogos hatalmát.
Ők akkor fogják megtudni, illetve akkor szembesülnek az igazsággal Istent és a személyét illetően, amikor az ítéletet hajtja végre.
A Biblia történelmében Isten népe mindig védtelen volt más népekkel szemben.
DE a legfelsőbb hatalom megvédte őket.
Most is így lesz. Isten a védtelennek tűnő, kis népét megvédi a hatalmas nemzetek, és fegyvereik ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!