El lehet törölni azt hogy megvagyok keresztelve?
Figyelt kérdés
Ateista vagyok utalom az egesz hivő mese dolgot apám erőltette hogy járjak templomba kiskoromba vert. azt mondta köteles vagyok egyházadót fizetni ha nem akkor kifizeti helyettem
Nem akarok egyik oldalhoz sem tartozni megvagyok keresztelve el lehet ezt törölni valahogy?
aug. 16. 20:08
11/14 anonim válasza:
Igen, abba a templomba címezz egy levelet, postára add fel melyben közlöd, miért nem kívánsz az egyház tagja maradni.
Sajnos nem fogja kitörölni, de Isten látja, hogy mit utasítasz el. Remélve, őt nem!
12/14 anonim válasza:
A Biblia alapján egy eltörölhetetlen jel a keresztség, de ha hozzád hasonló hitetlenek szempontjából nézzük, akkor az anyakönyvhöz tudnám hasonlítani. Ott se fognak senkit eltörölni. Bekerült egy hivatalos dokumentumba, nem fogják kiradírozni, nem is tehetik meg.
13/14 anonim válasza:
Ha ateista vagy, akkor mit érdekel téged, hogy meg vagy-e keresztelve vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!