Miért nincs bűntudatom azok után hogy káromkodtam összevisszát Istent? szerintem megérdemli.
Figyelt kérdés
aug. 11. 16:35
1/8 anonim válasza:
Pont azért,mert bűntudatod VAN, írtad ki ezt a kérdést.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincsen
aug. 11. 16:48
3/8 Gál Gábor 2024 válasza:
Aki nem vallásos, annak nyilván nincs bűntudata. Aki az, annak eszébe se jutna az istenkáromlás.
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy mégis? 🤔
aug. 11. 18:12
5/8 anonim válasza:
Azért nincs bűntudatot, mert szerinted nem követtél el semmi rosszat, ilyen egyszerű.
Ha rosszat csinál az ember, érzi hogy ez most nem volt jó, helyes akkor megbánja és bűntudatot érez.
Ellenben ha úgy érzi hogy megéremelte az a valaki hogy úgy beszéljen vele ahogy akkor nem fog bűntudatot érezni.
7/8 Jégszív válasza:
Kérdésben a válasz: Szerinted megérdemli...
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te értelmes embernek tartod azt,aki bár tudja,hogy nem létezik "Fognyűvő Manó" s mégis káromolja azt?
Te nyilván istentelen vagy és nem hiszel Isten létezésében.
Nem gondolod,hogy valamelyik elmegyógyintézetben a helyed?
Még ráadásul azt gondolod a nemlétezőről,hogy megérdemli a káromlásodat.
Tudom,az őrültség rendszerint nem fáj,de mégis orvoshoz kellene fordulnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!