Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hullámvölgyekbe kerülök...

Hullámvölgyekbe kerülök mindig és most nagyon lent vagyok. Ki hogy jutott ezen túl?

Figyelt kérdés
Szeretnék jó keresztény lenni, de egyszerűen nem tudom beleiktatni a mindennapjaimba a biblia olvasást és az imadkozast. Szeretnék közelebb kerülni Jézushoz és jó baranya lenni. Segítsetek kérlek!

aug. 9. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Isten a dicséretek között lakozik...dalokat énekelek, imádom Őt teljes szívemből és mindent meg beszélek Vele. Amúgy bevédem magam mindennap Jézus vérével, ami megtisztít minden bűntől és minden holt cselekedetektől.

Nyugodtan kérd, hogy adjon többet Magából, vídámítson meg.

Az Úr öröme a mi erősségünk.

Áldás.

aug. 10. 14:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Isten áldjon!:)

Megpróbálok minden tanácsot és erőt befogadni❤️

aug. 10. 17:01
 13/14 Antigonio de la mancha ***** válasza:

Mindenki az imát erőlteti, de egy a szükséges dolog.

Olvasást kell rendszeresiteni.

Azt sem tudod valószinű hogyan imádkozzál amig ihletet nem kapsz mások példáján keresztül. Isten beszéde olyan mint a harmat, mint permetezés a gyenge fűre. Ha nem tudod beiktatni a mindennapjaidba az olvasást akkor a szived meg a lelked már nagyon tele van a világgal és távol vagy az Isten szeretetétől. En megfigyeltem magamon, hogy csak akkor vagyok lelkileg fáradt és hajlok a depire ha hiábavalóságokkal tengetem az időm. Ereje sincs az embernek és motivációja se abban a cselekedetekben járni amiket Isten készitett nekünk.

aug. 11. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Keresem közben az Urat, mit üzen. 11-es válaszhoz.

A TROMBITA, BILL BURNS

Gyertek csak fel, Én népem; gyertek magasabbra, mondja az Úr. Sokan vagytok, akik feljöttök a hegycsúcsra, ahol olyan látást kaphattok, ami túlmutat mindenen, amit eddig kaptatok — ahol tisztábban hallotok, ahol a dolgok megfelelő rendbe vannak állítva. A prófétai üzenetből lépőkövek lesznek, amelyeken járni tudtok ebben az új időszakban. Ahol a zavaros vizek felett tudtok járni, és meglátjátok az Én szavam ragyogó fényét, ahogy alakot ölt a szívetekben és a szellemetekben. Ennek a szónak a valóságos tartalmából merítve fogtok beszélni. És azok a szavak erőteljesek lesznek és teremtő erővel bírnak, és előhozzák azt, amit Én hozok nektek. Annak az inspirációja egy ragyogó fény lesz számotokra, ami rávilágít az ösvényre előttetek, és nem fog eltűnni. Ott lesz az előttetek álló napokban, hogy tudhassátok: Én nemcsak elhoztam a fényt és megerősítettem az ösvényt, hanem többé már nem is lesz elrejtve előletek. Ezen az ösvényen fogtok járni, és az Én áramlatomban fogjátok találni magatokat.

aug. 11. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!