Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hullámvölgyekbe kerülök...

Hullámvölgyekbe kerülök mindig és most nagyon lent vagyok. Ki hogy jutott ezen túl?

Figyelt kérdés
Szeretnék jó keresztény lenni, de egyszerűen nem tudom beleiktatni a mindennapjaimba a biblia olvasást és az imadkozast. Szeretnék közelebb kerülni Jézushoz és jó baranya lenni. Segítsetek kérlek!

aug. 9. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Hullámvölgyek vannak mindannyiunk életében és nem ettől leszel jó keresztény, ha mindennap olvasod a Bibliát. Hanem attól, hogy engedelmeskedsz Istennek. Most én is nagyon lent vagyok egyébként. Nem is akarok imádkozni sem, pedig napi 2x is szoktam. Kis időre van szükségem, még elmúlnak a feldúlt érzéseim.
aug. 9. 15:57
 2/14 anonim ***** válasza:
42%

Nálam is tervben volt, hogy jó baranya leszek, de aztán inkább jó somogy lettem, aztán jó zala.

Aztán rájöttem, hogy svájci kantonok között érdemesebb váltogatni, mint magyar (vár)megyék között.

Szóval, manapság egy jó zürich vagyok.

aug. 9. 16:56
 3/14 anonim ***** válasza:
44%

Amikor szeretett feleségem -3 gyermekem anyja- beleszeretett másba és anyagilag is ellehetetlenült a továbbélésem hazámban,világgájöttem Amerikába. Haragudtam Istenre is,mert hiába imádkoztam,böjtöltem,nem segített rendbehozni a házasságomat,az életemet....

Portsmouthi lakásunk közelében kimentem egy kiserőbe és belefújtam a trombitámba minden keservemet,haragomat.Sírva fújtam,amíg bírtam tüdővel,és szájjal.

Lenyugodtam,de meg nem békéltem Vele,exemmel,a világgal....Egy szálloda mosodájában hatalmas ricsajjal dolgoznak a mosó,szárító,szellőztető gépek. Azokkal vetekedve énekeltem torkom szakadtából a kórusom jól ismert énekeit, mialatt mások mocskait takarítottam.

Hónapok múlva,-amikor már értettem mintegy 50 angol szót-,értettem meg azt egy angol nyelvű prédikációból,hogy..."ISTEN ANNYIRA SZERET,HOGY A LEGROSSZABB ROSSZTÓL SEM ÓV MEG MINKET A MI AKARATUNK ELLENÉRE"....

Micsoda?...Akkor az exemet sem kényszeríthette,hogy ismét szeressen!

Haragom Isten ellen elszállt és megbékéltem exemmel is. Tiszteletben tartottam, elfogadtam azt,hogy ő már mást szeret....Helyreállt a békém.

A mi imádságunk, nem csak a térdepelve,összekulcsolt kézzel elmondott ismételgetés,vagy szívből jövő szó,hanem az Isten jelenléte állandó érzése,ami megnyilvánul munkánkban, kapcsolatainkban. Imádkozunk,amikor énekelünk,zenélünk,gondolkozunk róla,vele.

Imádkozzunk,ha vitánk van Vele,ha métánytalanul bánnak velünk, vagy kilátástalannak látjuk életünket. Ő meghallja és válaszol,ha várjuk és keressük válaszát.

aug. 9. 17:18
 4/14 anonim ***** válasza:
21%

#2!

Vicces válasz.

Valsz észrevetted,hogy a kérdező a Pásztor jó "báránya" szeretne lenni.(Egy Hollywood)

aug. 9. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy előttem valaki írta, mindenkinek vannak hullámvölgyei.

Sátán azon mesterkedik, hogy feladjuk az Isten iránti fedhetetlenségünket.

Jób patriarcha példája segítséget nyújthat, ha elolvassuk, hogyan tartott ki a nehézségei ellenére.

Ugyanakkor, ilyenkor érdemesebb fokozni az Istennel való beszélgetést, vagy is imádkozni, és szellemi dolgokkal foglalkozni.

aug. 9. 18:26
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

#3 te nagyon szomorú de gyönyörű történetet írtál le! Minden tiszteletem!

Bárcsak én is ott járnék ahol most te…

Igen az ékezet lemaradt a bárány szóról, de remélem legalább a vicces kedvében lévő válaszoló nevetett saját magán, ha már mi nem.:)

aug. 9. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Te nem tudod elképzelni,hogy Hollywoodban mennyi hajléktalant és szennyüket kell szagolni,kerülgetni!:)

Félre a tréfát!

Az én stresszlevezetésem módszerét ki lehet próbálni!

Valamilyen módon ki kell fejezned a helyzeteddel,Istennel szembeni érzéseidet,mielőtt azokat tested világgá nem kiabálja pszichoszómatikus betegségekkel!...

Isten nem haragszik meg rád azokért!...Olvasd el Dávid panasz zsoltárait! Őrá sem haragudott azokért.

aug. 9. 20:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy jön ide a hajléktalanok ürüléke, meg Hollywood de nem is érdekel különösképpen. Nem idevaló poén volt!
aug. 9. 20:09
 9/14 anonim ***** válasza:
A vicces kommentelő zurich-nek mutatta be magát,a te "baranya" azonosságod nyomán,míg én Hollywoodnak,mivel ott van a lakásom,te pedig azt írtad,hogy te is ott szeretnél lenni,mint én....Ezután javasoltam a lényeget,hogy te is vezesd le a fusztráltságodat.
aug. 9. 20:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Jaaaa jó értem értem!:D bocsi!!!!
aug. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!