Helyes-e ha a gyerek a felnőtt mesékből tanul Jézusról, mint a family guy, és a South Park?
Figyelt kérdés
aug. 6. 14:31
21/23 anonim válasza:
19
Bocsáss meg, de egy egyetemi oktatás, és Isten teokratikus tanításának oktatása nem ugyan az.
Ne huzzunk már egyenlőséget a kettő közé.
22/23 anonim válasza:
Én csak arra utaltam,nincs egyenlőség az emberek között. Hierarchikus társadalomban élünk, van aki többet tehet, ez az élet minden részére igaz, nem csak vallási gyülekezetekre. Mindenhol mások a szabályok, a Jehováknál ezek szerint ez, mindenki elfogadta amikor csatlakozott.
23/23 anonim válasza:
22
Istennélnem hierarchia van, hanem teokrácia.
Soha nem is volt, nem is lesz hierarchia. Isten ezt alkalmazza.
A férfi teremtetett először, aztán az asszony.
Ez nem jelenti, hogy a férjem rajtam uralkodik, és elnyom, vagy nem halgat meg, és nem veszi figyelembe az érzéseimet, vagy az gondolataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!