Ha nézi a hívő ismerősöm a Harry Pottert, akkor nem fog feltámadni? Ugyan miért?
Figyelt kérdés
aug. 2. 20:29
1/6 anonim válasza:
De, mindenki fel fog támadni, jók is, rosszak is.
2/6 anonim válasza:
Vannak olyan filmek (pl. felnőtt filmek), amelyek kétséget kizáróan nem összeegyeztethetők a vallásos élettel. A Harry Potter szerintem nem ilyen. Azért mondom, hogy "szerintem", mert itt mindenki a saját lelkiismeretét követheti, mivel nincs hivatalos tanítás arra vonatkozóan, hogy a Harry Potter rossz-e. Ha valakinek a rögeszméjévé vált a HP, és akadályozza Krisztus követésében, akkor nem szabad nézni. Ha viszont nem, akkor nem kártékonyabb, mint egy mese, amiben varázscipő és csodaparipa van. Én ugyan nem láttam, de nem hiszem, hogy az átlagembernek eltorzul tőle a világképe és mágiát kezd gyakorolni.
3/6 IstenGyermeke1 válasza:
Tudom, van egypár túlbuzgó karizmatikus pap, akik mondvacsinált indokokkal démoni könyvnek kiáltották ki a Harry Pottert. Az ilyenekkel nem kell foglakozni, az ő világképükben minden sarkon démon meg okkultizmus leselkedik.
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 miert tamadnak fel gonoszok is csak azert hogy meghaljanak? Epic Fail Tanuk szemszogebol
ellenben orok szenvedesre mar ertelmet is nyer
5/6 A kérdező kommentje:
Ki életre, ki halálra.
aug. 3. 23:51
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 aham a halott feltamad hogy meghalhason, mert ez szuksegszeru
epp ezt irtam, tehat tanu vagy vagy veluk ertesz egyet es ez teljesen normalis dolog
mert amig halalra feltamad addig valami tortenhet pl. hatha megter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!