Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kellett az olimpián...

Miért kellett az olimpián kiparodizálni az utolsó vacsorát?

Figyelt kérdés

júl. 29. 18:59
1 2
 1/18 anonim válasza:
33%
Provokálás volt a cél. Sikerült is nekik sok embert felbaszni.
júl. 29. 19:01
 2/18 anonim ***** válasza:
13%

Ezért:

[link]

júl. 29. 19:02
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Én végig néztem, de semmi ilyet nem láttam, vagy is hogy kiparodizálták volna. Eszembe nem jutott volna róla az utolsó vacsora.
júl. 29. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
23%

MArketing.

A botrány óta az is az olimpiával foglalkozik aki eddigi egész életében utált mindenféle sportot.

Szóval ez sikeres akció volt.

júl. 29. 19:06
 5/18 anonim ***** válasza:
68%
Már megbeszéltük más kérdésnél, hogy ez nem az utolsó vacsora volt, hanem Dionüszosz-ünnep. Csak a megafonosok látták ezt bele - nyilván felsőbb utasításra. Te is közéjük tartozol, kérdező? Te pénzért hazudsz itt, vagy meggyőződésből?
júl. 29. 19:08
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem az utolsó vacsora volt.

Pedig jó lett volna.

júl. 29. 19:13
 7/18 anonim ***** válasza:
31%

A kérdés provokatív fideszes trollkodás.

Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.

júl. 29. 19:15
 8/18 anonim ***** válasza:
51%
Még hányszor teszitek fel ezt a hülye kérdést? Százszor kitárgyaltuk már, én is jelentettem a kérdést.
júl. 29. 19:17
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Roppant egyszerű. Sok a tudatlan ember, aki egyetlen szimpla hasonlóságon alapulva asszociál valamire. Általában esélyes sincs még egyre. Mit tehet szegény? Fllreérti. És ha ez éppen zavarja az egóját, felháborodik. Ezt is sokféleképpen lehet.
júl. 29. 19:22
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Nagy tisztelője vagyok da Vincinek, ha most élne, szerintem ő is valami ilyesmi módon polgár pukkasztana, így jelenítené meg ahogy az olimpián is volt.

Az egész élete erről szólt, hogy merészen vágott bele új dolgokba, kísérletezett.

júl. 29. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!