A jehovák miért válaszolnak keresztény keresésekre?
Még nem tudatosult Bennük, hogy nem ismerték meg az Igazságot. Így csak a saját igazságukat tudják nyomtatni, ami emiatt csak hamisság lehet.
Jézus Krisztus az Igazság.
Mert keresztények ők is.
Nem értem, miért gondolja a többi keresztény, hogy az ő hitük kevésbé abszurd, mint amit a jehovások terjesztenek.
Mert keresztény vagyok, Jézust ismerem el Isten fiának, és az ő tanítása, és vezetése alatt óhajtom élni az életem a Biblia alapján.
Ugyanakkor azért vagyok keresztény, mert elfogadom Krisztust mint megváltót, aki nélkül nincs megmentés.
Elismerem, mint Isten kinevezett királyát, és igyekszem a parancsai és tanítása szerint élni.
Vagy is azáltal követem Jézust, hogy Tanulok tőle és alkalmazom amit tanít.
4. Nem keresztények.
Nem a hit abszurd/nem abszurd voltáról van szó. De ahogy egy zsidó vagy muszlim se okoskodik egy keresztényekhez szóló kérdés alatt, ez tőlük is elvárható lenne.
Ez hülyeség.
Keresztények. Krisztus követői ők is, elismerik őt. Nagyon sokféle keresztény vallás van és attól hogy egyik másik teljesen eltérő dolgokat fogad el még keresztény vallások közé tartozik.
Ezt ki döntötte el, te?
A keresztény egyházak közé vannak sorolva. Ők magukat annak tartják.
Nem értem mi ezzel a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!