Jársz templomba?
Igen.
Minden vasárnap,de néha még szombaton is.
#8.
Nincs olyan vallás,ami üdvözíthetne és Jézus(Isten) egyetlen vallást sem alapított.
Templomba,imaházba NEM AZÉRT járunk,hogy az üdvözítne,vagy ott mindent tökéletesként hallhatnánk.
A templomok,imaházak egyetlen Istentől hitelesített funkciója,hogy embereket Krisztushoz vezessen.
Ha ezzel megsértem Isten parancsait,akkor majd ha eljön az idő, vállalom és számot adok vele.
Ez legyen a legkisebb bűn egy ember életében. Talán megkérdezném azokat a farizeusokat is megszégyenítően viselkedő hatalmasságokat, akik járnak misére, járnak körmenetre és emellett buzgón hazudnak,csalnak,lopnak és tesznek tönkre emberi sorsokat, családokat, életeket, országokat - hogy ugye ez rendben van ?
Másként pedig megkeresztelt római katolikus vagyok, ráadásul magányos meleg férfi. Utóbbit is vállalom,mert azért vagyok magányos, mert csak kapcsolatban tudom az életem elképzelni. Nincs jelenleg kapcsolatom, de semmilyen alkalmi dolog szóba sem jöhet.
Nem úgy,mint nagy példás családi életet élő férfiaknál, akik ugye titokban, sub rosa, csalják meg a párjukat ,s ebben sajnos nemcsak polgári,de egyházi követőkre is találnak.
Isten megteremtett, így és ennek, aki vagyok. Sok szépet és jót adott nekem és sok szeretetet kaptam Tőle !
Minden más, amit felé érzek, azt Neki mondom el, magamban és azt hiszem, ahogy eddig is, jól el szoktunk beszélgetni.
# 2- es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!