A zsidók most isten kegyelméből irtják, üldözik a
palesztinokat?
Figyelt kérdés
Ugye az ószövetségben is rengeteg népet irtottak (pl. kánaániták, edomiták, midianiták) és ezt isten parancsolta nekik hogy tisztítsák meg azt a földet mivel isten azt a földet csak is nekik igérte. Lehet hogy most is egy ilyen mentalitás lehet a háttérben? A keresztény országok (főleg a mélykeresztény USA) tömegével küldik nekik a fegyvereket, támogatást. Lehet hogy ők is a zsidók próféciáját akarják teljesíteni, mivel a bibliában van benne hogy isten márpedig a zsidóknak igérte azt a földet?
"Komolyan már eleve csak olyan hazugságok ismételgetésére telik, amiket eleve cáfoltam a korábbi kommentekben? Akkor várok, majd ha lesz egyszer végre olyan érved valamire, amit nem cáfolnak a történelmi tények."
Ennyi? Kifogytál a cionista zsidó hazugságokból?
2024. jún. 20. 10:47
52/73 anonim válasza:
"Az, hogy szegény ártatlan palesztinok között október 7 óta nőtt a hamasz támogatottsága végülis smafu."
Maga Netanyahu mondta hogy Izrael támogatta a Hamaszt és hogy ez milyen fontos.
2024. jún. 20. 10:48
53/73 anonim válasza:
"Ennyi? Kifogytál a cionista zsidó hazugságokból?"
Pont te voltál aki már mást sem tudott felmutatni, csak a már korábban cáfolt hazugságaid ismétlését...
2024. jún. 20. 10:51
54/73 anonim válasza:
"Maga Netanyahu mondta hogy Izrael támogatta a Hamaszt és hogy ez milyen fontos."
Mikor még kompromisszumkészek lettek volna a békére.
Azonban 2014 óta mindenki tudja, hogy a Hamasz nem ismeri el Izrael létét sem. Nos ezeknek van az ártatlan palesztinok között 85%-os támogatottsága.
2024. jún. 20. 10:59
55/73 anonim válasza:
De tessék, veled ellentétben én nem hazudoztam és a levegőbe beszéltem. Nem furcsa, hogy a történelem valahogy mindig ellentmond az antiszemita tévképzeteidnek?
Ha jól néztem, nagyjából mindent megtalálsz benne amikkel cáfoltam a hazugságaidat. Jó olvasgatást!
2024. jún. 20. 11:02
56/73 anonim válasza:
Csakhogy ezt nem 2014-ben mondta Netanyahu hanem 2019-ben. Az ilyen iszlamista terrorszervezeteket Az USA hozta lére közösen Izraellel hogy rájuk hivatkozva megtámadhassák a muszlim országokat illetve hogy elfogadhatóbbá tegyék a palesztin népirtást. Ugye a zsidók azt hazudják hogy a palesztinok olyanok mint az ISIS és hogy ezek ellen harcolnak.
2024. jún. 20. 11:02
57/73 anonim válasza:
Ezek semmit nem cáfolnak meg. Nyilván végig sem olvastad.
2024. jún. 20. 11:03
58/73 anonim válasza:
Csak az összes hazugságod, és a törénelmi tények letagadását. Nyilván kínos, de hát így jár az, aki történelmi forrásokat sose vesz a kezébe, csak az antiszemita iszlamista propagandát nyeli gondolkodás nélkül, aztán nem érti hogy ha ezekkel megjelenik egy nyilvános fórumon, hogy a fenébe cáfolnak meg folyamatosan mindent, amit ő addig ténynek képzelt...
2024. jún. 20. 11:09
59/73 anonim válasza:
Aha, a palesztinok pedig Allah félkegyelméből indítanak folyton háborúkat, mi?
2024. jún. 20. 11:40
60/73 anonim válasza:
A palesztinok indítottak szerinted háborút? Egyáltalán hol látsz háborút? Amit Izrael művel az népirtás. Ezért áll Izrael népirtásért a hágai bíróság előtt. A cionisták persze behazudják hogy a zsidók csak áldozatok meg békét akarnak. Ez olyan mintha azt mondanád a nácik is békét akartak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!